Tjedan 19.10.-25.10. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 19.10.-25.10.

Tjedan 19.10.-25.10.

Što nas čeka ovoga tjedna? TV kuće opet nas zbunjuju promjenama u emitiranju, pa evo što smo uspjeli povezati o idućim serijama.

Dollhouse (FOX) se nakon jednog tjedna pauze vraća u petak sa epizodom 2×04 “Belonging”, kada će se Sierra morati suočiti sa svojom prošlošću i povezanošću sa korporacijom Rossum.

U petak također premijerno započinje White Collar (USA), nova proceduralna policijska serija o osuđenom kriminalcu koji započne raditi za čovjeka iz FBI-ja koji ga je uhvatio. Kako bi izbjegao zatvor, Neal FBI-ju ponudi pomoć pri hvatanju drugih kriminalaca koristeći svoje iskustvo. Glavne uloge pripale su Mattu Bomeru, Timu DeKayju, Willieju Garsonu i Tiffani Thiessen, tvorac je Jeff Eastin, a serija u svom terminu zamjenjuje Psych (USA) koji je prošlog tjedna završio četvrtu sezonu. Prva epizoda nosi slijedeći sinopsis:

Agent FBI-ja Peter Burke krene neuobičajenim putem pri lovu na nemilosrdnog razbojnika zvanog “Nizozemac”. Kako bi uhvatio kriminalca, prihvaća pomoć osuđenog prevaranta, Neala Caffreyja.

Britanski Merlin (BBC1) vraća se u subotu s epizodom 2×05 “Uther and the Troll”.

Nedjelja više nije dan za FOX-ov animirani trio – American Dad, Simpsoni i The Cleveland Show na pauzi su gotovo mjesec dana, pa ćemo tek sredinom studenog nastaviti pratiti njihove avanture.

Ostalo sve po starom, nemojte propustiti nove epizode ekipe iz Big Banga, Housea, 30 Rocka, Gleeja, Stargate Universea, Mad Mena i sličnih uradaka koji su apsolutni must-watch.

3 komentara
  • ovaj white collar djeluje interesantno, ali onda vec slijedeca rijec me odbija. procedural. fuj. ali, ajde, pogledati cu pilot.

  • Ispravak, Psych nije u petak završio sezonu već polusezonu, serije na USA kablovskoj se emitiraju u ljetnoj (ova sad koja je završila) i zimskoj polusezoni koja kreće negdje u prvom mjesecu. Tad se vraćaju Monk, Psych i Burn Notice.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861