Tjedan 18.01. – 24.01. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 18.01. – 24.01.

Tjedan 18.01. – 24.01.

Ovaj tjedan čeka nas nekoliko novih serija, a imamo i hrpu onih redovitih pa nam sigurno neće biti dosadno. Uživajte u ovom razdoblju!

Ponedjeljak

Danas počinje nova CW-jeva serija Life UneXpected, dramedija o 15-godišnjoj Lux koja od rođenja nastoji pronaći svoje biološke roditelje, pritom živeći u mnogim zamjenskim domovima. Kada konačno nađe Cate i Bazea, mladom paru država odobrava privremeno skrbništvo nad Lux. No oni se nisu vidjeli još od one srednjoškolske noći kada je Lux začeta, a sada brinu o zajedničkom djetetu.

Osim Life UneXpecteda pogledajte dvije epizode akcijskog 24, a vratio se i One Tree Hill kojeg u programu nismo vidjeli od sredine prošlog mjeseca. Od normalnih emitiranja tu su Accidentally on Purpose, CSI Miami, Castle, Chuck, Heroes, How I Met Your Mother, Hustle, The Big Bang Theory i The Secret Life of the American Teenager.

Utorak

Sutra nema Survivorsa, NCIS-a, NCIS-a Los Angeles, a The Good Wife se prestao emitirati do daljnjega, no ne brinite, čeka nas još pola sezone. Prikazuju se nove epizode Better Off Teda, Scrubsa i White Collar.

Srijeda

Human Target u pravilu se emitira srijedom, a uvod u seriju mogli smo vidjeti ovu nedjelju. The Middlea nema, no zato gledamo Bones, CSI New York, Cougar Town, Criminal Minds, Friday Night Lights, Gary Unmarried, Law & Order SVU, Mercy, Modern Family, Nip/Tuck, Old Christine i Ugly Betty.

Četvrtak

Na ABC-ju počinje nova serija The Deep End. Nakon što su primljeni u jednu od najprestižnijih losanđeleskih pravnih firmi, pet mladih i inteligentnih pravnika mora se izboriti za posao – i međusobne veze – u okrutnom poslovanju. Ova pravna drama podsjeća na Grey’s Anatomy, no puno je komičnija, a prema riječima producenta serije, priča je nastala iz njegovog osobnog iskustva.

Supernatural je s nama nakon dva mjeseca, a prikazuju se i 30 Rock, Archer, CSI, Community, Fringe, Grey’s Anatomy, Material Girl, Parks & Recreation, Private Practice, The Mentalist, The Office i The Vampire Diaries.

Petak

Ovaj petak čekaju nas dvije nove serije, Caprica i Spartacus: Blood and Sand. O Caprici smo već dovoljno pričali, riječ je o prequelu dobro poznatog SF-a Battlestar Galactica, a govori o tragediji dvije obitelji te nastanku budućih Cylona. Spartacus je klasična priča o rimskom gladijatoru koji vodi masovnu pobunu robova. Spartak je vojnik prisiljen postati robom u gladijatorskom kampu nakon što odbije naredbe. Prva sezona prati njegovo napredovanje unutar kampa, koji istodobno nadgleda ambiciozan vlasnik i njegova čelična žena.

Dollhouse će nas kuhati ovaj tjedan pošto emitiranja nema, a iduća epizoda je ujedno i finale serije. Zato ćemo gledati Ghost Whisperer, Law & Order, Medium i Numb3rs.

Subota

Nova epizoda tjedne porcije fantasyja, Legend of the Seeker naravno.

Nedjelja

Redoviti termin za Being Human i Big Love, no zato nema Desperate Housewivesa i animiranih Foxovih serija.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861