The CW obnovio pet serija – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW obnovio pet serija

The CW obnovio pet serija

The CW je, očekivano, dao zeleno svjetlo za snimanje novih sezona većini svojih serija – The Vampire Diaries, Supernatural, 90210, Gossip Girl te reality show America’s Next Top Model.

The Vampire Diaries, trenutno u 2. sezoni, najgledanija je serija na mreži. Supernatural će najesen ući u 7. sezonu, a ove je godine pomogao mreži podići prosječnu gledanost petkom za 60%.

Gossip Girl i 90210, iako daleko od solidne gledanosti ranijih sezona, zabilježile su blagi porast gledanosti prošli tjedan nakon povratka s duže pauze.

America’s Next Top Model najesen će predstaviti prvu all-stars sezonu, u kojoj će se za titulu top modela natjecati kandidatkinje iz prijašnjih sezona.

Preostale CW-ove serije koje nisu dobile novu sezonu su veteran One Tree Hill, te ovosezonske novopridošlice Nikita i Hellcats. S obzirom da Smallville završava ove sezone, velike su šanse da se dvije od ove tri serije najesen vrate na male ekrane, a jedna od njih vrlo će vjerojatno biti One Tree Hill. Sophia Bush na Twitteru je objavila kako je produžila svoj ugovor za još jednu sezonu, kao i većina njezinih kolega. Ubrzo nakon toga stigla je vijest kako je još jedna od zvijezda serije, Bethany Joy Galleoti, učinila isto. Još se čeka Jamesa Laffertya, koji je, kao i Galeotti i Bush, u seriji od samog početka.  Hellcats, čini se, ima najmanje šanse za obnovu, unatoč solidnom startu jesenas. Naime, serija je nakon povratka s pauze zabilježila drastičan pad gledanosti, a Nikita, koja se nalazi na vrlo teškom mjestu na rasporedu (četvrtkom u 21h), ima solidnu i relativno stabilnu gledanost. Ne odmaže ni činjenica kako bi Nikita sa Supernaturalom, s kojim je svakako kompatibilnija od Vampire Diariesa, petkom mogla stvoriti solidan blok.

The CW će svoj jesenski raspored predstaviti na tradicionalnim svibanjskim upfrontsima u četvrtak, 19. svibnja.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861