Sudjelujte u natječaju za najbolju recenziju ‘Matej Lovrić’ i pokupite godišnju kino-ulaznicu – serijala.com
Trenutno čitaš
Sudjelujte u natječaju za najbolju recenziju ‘Matej Lovrić’ i pokupite godišnju kino-ulaznicu

Sudjelujte u natječaju za najbolju recenziju ‘Matej Lovrić’ i pokupite godišnju kino-ulaznicu

Od 1. do 30. lipnja održat će se treći po redu Natječaj za najbolju recenziju ‘Matej Lovrić’. Sve ljubitelje filmova i pisanja, sve potencijalne buduće recenzente, kritičare i novinare, sve pojedince koji svoje misli i dojmove vole bilježiti na papir, pozivamo da nam se pridruže u još jednom kreativnom lovu na odlične nagrade.

Natječaj za najbolju recenziju ‘Matej Lovrić’ pokrenut je 2013. godine u znak sjećanja na preminulog suosnivača portala FAK, Mateja Lovrića. Glavni sponzori natječaja su Cineplexx, Teatar Exit i drugi, a dijele se godišnja kinoulaznica za sve filmove u Cineplexx kinima, ulaznice za predstavu, box-setovi djela Stanleyja Kubricka i još svašta-nešta.

Pravila natječaja nisu naročito stroga, prijaviti se mogu svi koji se filmskom kritikom ne bave profesionalno, odnosno za svoje pisanje ne bivaju nagrađeni novcem. Svi vi koji svojim pisanjem kompenzirate za dobivene trojke iz zadaćnice iz hrvatskog u srenjoj školi (ovo uopće nije prespecifično da bi bilo izmišljeno), otvorite Word i bacajte se na posao.

Natječaj traje do kraja lipnja, a radove šaljite na e-mail adresu ml.natjecaj@gmail.com. Sva pravila natječaja i upute za sudjelovanje naći ćete na FAK-ovim stranicama, kao i popis nagrada koje možete osvojiti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861