NBC i FOX: Detalji s upfrontsa – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC i FOX: Detalji s upfrontsa

NBC i FOX: Detalji s upfrontsa

U New Yorku su danas novinarima NBC i FOX predstavili svoje nove serije i nove rasporede. Na službenoj upfront prezentaciji obje su mreže podijelile nekoliko detalja o novom rasporedu kojih nema u službenom izvještaju.

NBC

 • Cijelu prezentaciju zasjenio je Donald Trump, koji je objavio kako se neće kandidirati za predsjednika te kako će se vratiti za 12. sezonu Celebrity Apprenticea. Trump je bio potaknut na ranije donošenje odluke nakon što su čelnici mreže, Bob Greenblatt i Ted Harbert, jučer natuknuli kako će Apprentice nastaviti sa ili bez Trumpa.
 • 30 Rock se vraća u siječnju, i to sa kompletnom sezonom od 22 epizode. Serija će se tako neprekinuto emitirati pet mjeseci.
 • Greenblatt je kao ključne ciljeve za iduću sezonu naveo održavanje postojećeg bloka sitcoma četvrtkom, uspješno lansiranje novog bloka srijedom, te održavanje The Voicea na razini na kojoj se trenutno nalazi.
 • Jimmy Fallon imao je kratak nastup za vrijeme prezentacije, te nije propustio priliku popljuvati svoju mrežu: “We’re really excited about our new shows, we want each of them to be an event… unlike The Event.”
 • Za sparivanje Playboy Cluba sa Sing-Offom, Greenblatt je dao obrazloženje da i Playboy ima glazbenu stranu jer će redovito imati nastupe pjevača koji su nastupali u originalnom Playboy klubu kao što su Tina Turner i Sammy Davis Jr.
 • Novi sitcom Up All Night promijenit će naziv, no još nije poznato kako će glasiti novi.
 • Parenthood će emitirati svoju sezonu tako da se “minimizraju reprize”, što god to značilo, s obzirom da serija ima naručene standardne 22 epizode. Žele da serija još više izraste u novoj sezoni i pridobi još veću publiku.
 • Harry’s Law proširit će svoj cast u drugoj sezoni. Harriet će dobiti nove suradnike, a i sudjelovat će u puno ozbiljnijim slučajevima, tvrde s mreže.
 • Sitcomi Bent i BFF nisu dobili standardnu narudžbu za 13 epizoda, već samo za 6, što vjerojatno znači da se sitcomi najvjerojatnije neće pojaviti na malim ekranima do proljeća (ako i tada).

FOX

 • U središtu pozornosti na FOX-ovoj prezentaciji bio je nadolazeći The X Factor, u kojeg mreža polaže velike nade. No, trailer za nadolazeći sitcom New Girl izazvao je najveće oduševljenje među publikom.
 • The Finder će zamijeniti Bones na kratko vrijeme dok Emily Deschanel bude na porodiljnom. “Odlučili smo publici predstaviti Findera jer nam je ponestalo sestara Deschanel”, našalio se čelnik mreže Kevin O’Reilly.
 • Seth MacFarlane dobio je zeleno svjetlo da za mrežu kreira remake planetarno popularnih Flintstonesa. Nova verzija Kremenka bi trebala krenuti s emitiranjem negdje u 2013. MacFarlane je izjavio da će likovi ostati isti, ali da će u seriju uvesti novu “tehnologiju”. “Kako izgleda životinjska verzija iPada?”
 • Iako se ne nalazi na službenom rasporedu za midseason, nova serija Kiefera Sutherlanda, Touch, dobila je zeleno svjetlo. Točno mjesto na rasporedu još će biti utvrđeno, kao i za Terra Novu, koje nema na zimskom rasporedu. Naravno, postoje različiti scenariji oko produživanja/otkazivanja različitih serija, stoga će ovaj zimski raspored vrlo vjerojatno doživjeti mnoštvo promjena.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861