Leverage: TNT naručio novu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Leverage: TNT naručio novu sezonu

Leverage: TNT naručio novu sezonu

Vijesti o obnovama i otkazivanjima serija ovih dana stižu sa svih strana. Ovaj put su na red došli TNT-ev Leverage i MTV-ev Hard Times of RJ Berger, a vijesti su za neke bile odlične, dok za druge ni približno dobre.

Nakon što su naručili nove sezone Closera, Rizzoli & Islesa, Falling Skiesa i Franklin & Basha, TNT je naručio i petu sezonu kriminalističke drame Leverage. Trenutna sezona serije bit će razlomljena, tako da će prvi dio sezone završiti krajem mjeseca, dok će ostatak biti prikazan u studenom. Peta sezona, koja će se sastojati od 15 epizoda, startat će iduće ljeto. Memphis Beat i Hawthorne jedine su preostale serije na mreži čija je sudbina i dalje upitna. Koincidentalno, riječ je i o dvjema najslabije gledanim serijama iza Men of a Certain Agea, kojeg je TNT nedavno otkazao.

MTV je, s druge strane, otkazao humorističnu seriju The Hard Times of RJ Berger nakon dvije sezone. Iako je serija prikupila velik broj gledatelja za epizode koje su se emitirale iza MTV-eve dodjele filmskih nagrada i Jersey Shorea, gledanost za preostale epizode bila je razočaravajuća. Serija, praktički HBO-ov Hung u srednjoj školi, je završila s emitiranjem prije nekoliko mjeseci, a MTV ju je otkazao usred ljeta prepunog originalnih igranih serija – Teen Wolf i Awkwkard već su startali, a mreža će lansirati i humorističnu seriju I Just Want My Pants Back i horor-komediju Death Valley do kraja mjeseca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861