Justified, The Big C, Mike & Molly i Harry’s Law na Novoj TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Justified, The Big C, Mike & Molly i Harry’s Law na Novoj TV

Justified, The Big C, Mike & Molly i Harry’s Law na Novoj TV

Nova TV službenim se priopćenjem danas pohvalila nominacijama za Emmy koje su dobile serije sa njihovog programa. No, važnije, usput su otkrili neke od serija koje će se od jeseni emitirati na nekom od njihovih dvaju programa, Novoj ili Doma TV. To su:

  • Justified – neo-vestern i jedna od najboljih aktualnih televizijskih drama, jučer je dobio četiri glumačke nominacije (Olyphant, Goggins, Martindale, Davies)
  • The Big C – čija je glavna glumica, Laura Linney, jedna od glavnih kandidatkinja za Emmy u kategoriji najbolje glumice u komediji
  • Mike & Molly – klasični sitcom Chucka Lorrea, sa nominiranom Melissom McCarthy
  • Harry’s Law – sa Kathy Bates, jednom od najkontroverznijih i najnezasluženih glumačkih nominacija ovogodišnjih Emmya

Potpuno priopćenje sa Nove TV:

Višestruko nagrađivani talent show ‘Znate li plesati’ , čiju će novu sezonu gledatelji Doma TV-a moći uskoro gledati, ponovno je nominiran za prestižnu nagradu Emmy i to u kategoriji najboljeg reality showa. Osim ovog showa serije koje će prikazivati Nova TV također su nominirane u važnijim kategorijama Emmyja. Ove jeseni gledatelji će moći pratiti nove nastavke četvrte sezone serije ‘Televizijska posla’ koja je ponovno nominirana u svim važnijim kategorijama: za najbolju humorističnu seriju, glumca i glumicu. Serija je nominirana i u kategoriji  najbolje gostujuće uloge (Matt Damon) koji se pojavljuje upravo u četvrtoj sezoni serije. Nova TV će prikazivati i nove naslove, seriju ‘Justified’ koja je osvojila nominaciju za najboljeg dramskog glumca (Timothy Olyphant), ‘The Big C’ s nominacijom za najbolju žensku ulogu u humorističnoj seriji (Laura Linney), te ‘Mike i Molly’ I ‘Harry’s Law’ koje su nominirane u ostalim kategorijama.

2 komentara
  • Super za Justified! […sve dok ga ne šutnu srijedom u 3 ujutro kao Breaking Bad)
    A pogledaj kako se s Emmyjevim nominacijama hvali HBO :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861