Men of a Certain Age otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Men of a Certain Age otkazan

Men of a Certain Age otkazan

Očekivali smo ovu vijest već neko vrijeme, no svejedno ostavlja gorak okus poput otkazivanja Terriersa ili Rubicona. TNT je objavio da neće obnoviti dramediju Men of a Certain Age za treću sezonu, nešto više od tjedan dana nakon kraja druge sezone.

Kao da je TNT čekao da MoaCA dobije nešto više priznanja na ovogodišnjim Emmyima ili su jednostavno čekali kraj tjedna i petak kao dan za iznošenje smeća. Loše vijesti kroz vikend obično ne uspiju skrenuti toliko negativne pozornosti… I kao za inat, vijest stiže taman nakon početka našeg godišnjeg izbora najboljeg od televizijske sezone, u kojem imamo i kategoriju “prerano otkazane serije.”

Uglavnom, radilo se o jednoj od najboljih televizijskih drama, čiji je neatraktivni koncept, istina, bilo jako teško prodati. Ali ujedno i jednoj od najpotcjenjenijih serija, jednoj od onih za koju se čini da je gledaju tek kritičari i par njihovih čitatelja. Gledanost je bila daleko od prosjeka TNT-jevih serija, baš kao i sadržaj – vrlo različit od tipičnih laganih i optimističnih procedurala sa mreže koja sama sebi neiskreno laska krilaticom “We know drama.” Malo morgen.

Donekle se možemo tješiti sjajnim finalom i sasvim zadovoljavajućim krajem, u stilu ostatka serije. Sa mješavinom optimističnih pozitivnih i depresivnih negativnih trenutaka, uz male pobjede i nešto veće posrtaje srednjovječnog trojca serije.

11 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861