HBO Max lansiranje u prvim europskim zemljama 26. listopada, u Hrvatskoj 2022. – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max lansiranje u prvim europskim zemljama 26. listopada, u Hrvatskoj 2022.

HBO Max lansiranje u prvim europskim zemljama 26. listopada, u Hrvatskoj 2022.

HBO Max, streaming platforma tvrtke WarnerMedia, bit će lansiran u Europi 26. listopada, kada će Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španjolska i Andora postati prvih šest europskih zemalja u kojima će ovo potpuno novo streaming iskustvo postati dostupno.

Tijekom 2022. godine HBO Max će, u okviru globalnog plana lansiranja u fazama, postati dostupan na još 14 teritorija, koji uključuju Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Bugarsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Poljsku, Rumunjsku, Moldaviju i Portugal. Lansiranje usluge na dodatnim teritorijima je također planirano za sljedeću godinu.

HBO Max će biti predstavljen europskom tržištu na virtualnom događaju u listopadu, kada će biti otkriven sam proizvod i ponuda sadržaja, kao i cijene i mnogi drugi detalji.

HBO Max će po prvi put u Europi na jednom mjestu ponuditi širok izbor visokokvalitetne zabave voljenih WarnerMedia brendova kao što su Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network, kao i nagrađivane američke i internacionalne Max Original sadržaje.

“Ovo je povijesni trenutak, kada HBO Max dolazi u Europu”, izjavio je Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala. “WarnerMedia filmove i serije kao što su ‘Harry Potter’, ‘Igra prijestolja’ i ‘Teorija velikog praska’ pasionirano gledaju fanovi diljem Europe, a HBO Max je kreiran kako bi im pružio najintuitivnije i najudobnije iskustvo gledanja ovih i mnogih drugih fantastičnih naslova.”

“Jedinstvena i ekskluzivna kombinacija kultnih sadržaja, među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original naslovi, kao i lokalna originalna produkcija i još mnogo toga, čini streaming platformu koju će fanovi u Europi obožavati”, dodaje Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA. “Vidimo ogroman potencijal u trenutku dok lansiramo ovu potpuno novu, moćnu streaming platformu širom regije.”

Pročitaj još

HBO Max čini otkrivanje novih sadržaja jednostavnim, tako što omogućava iskustvo prilagođeno svakom pojedinom korisniku i nudi najrelevantniji sadržaj, kroz kombinaciju pažljivo odabrane selekcije naslova i preporuka po mjeri.

HBO Max će biti dostupan novim korisnicima, kao i postojećim HBO España, HBO Nordic, HBO GO i HBO Portugal korisnicima, bilo da su pretplaćeni direktno ili kod važećih partnera.

U svibnju ove godine HBO Max je proslavio prvu godišnjicu u SAD-u, a u lipnju je usluga lansirana na 39 tržišta širom Latinske Amerike i Kariba, čime je prvi put postala dostupna van područja SAD-a.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861