ABC objavio jesenski raspored – serijala.com

ABC objavio jesenski raspored

ABC naručio čak 13 novih serija.

 1. Marin Kuharić says:

  Sviđa mi se nedjelja.

  Iako sam očekivao Apartment 23 i Good Christian Bitches (sorry, Belles mi jednostavno ne ulazi u uho :D) na jesenskom rasporedu.

  Jedina slaba točka – Revenge srijedom u 10. Koja je logika iza toga? Mogli su stavit Apt.23 poslije MFa i ostavit produženi comedy block u 10 sa Happy Endings i Cougar Town, IMHO.

  Ostatak rasporeda mi se sviđa. Solidno. Mogao bi ABC imat sreće iduće sezone.

  • Što se mene tiče, jedan veliki *wanking noise*.
   Ti si izdvojio par njihovih u pregledu svojedobno, ali iskreno samo sam Pan Am zapamtio. I Poe, jer je bio blesav koncept + tip iz Kingsa.

   Once Upon a Time si stavio na br1, pa ajde – to cu prvo pogledat trailer kad dodje :)

   ABC ionako dosta naginje zenskim sapunicama, tako da meh.

  • No. Jasno. Charlie’s Angels je najrazvikaniji tu, ali nadam se da ce to propasti kao i Wodner Woman. Cisto da Minka Kelly i Palicki nađu pametnije uloge. Minka je prekvalificirana za akcijski procedural.

 2. Underworld says:

  Šta nebi bilo bolje da Good Christian Belles je iza Desperate Housewives nekako su slične serije, ovaj Pam Am mi nikako se ne uklapa da ide iza DH

  • Marin Kuharić says:

   Mislim da idu logikom: Probat ćemo s Pan Am, ako ne bude išlo, lansirat ćemo tamo GCB. ABC tako i tako inače ostavi serije za koje misle da imaju najviše potencijala za midseasoan.

 3. Underworld says:

  Aha sad sam skužio da uopće nisu prestavili Dh kao posljednu sezonu tako da prepostavljam da ABC želi da budu tu barem do 9 sezone.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *