You’re the Worst obnovljen za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
You’re the Worst obnovljen za treću sezonu

You’re the Worst obnovljen za treću sezonu

Romantična komedija You’re the Worst, koja je i u svojoj drugoj sezoni uspjela opravdati fantastičnost prve, je dobila obnovu za treću sezonu na FXX-u najavljenu za ljeto 2016. godine.

Prateći uspjeh svoje prve sezone i ljubav brojnih kritičara, serija je u drugoj sezoni krenula malo drugačijim putem nasuprot tradicionalnom obliku romantične komedije koja uopće nije romantična. Unatoč tome, You’re the Worst nikako ne posustaje u realističnom prikazivanju modernih ljubavnih veza, no zato uvodi dramske elemente potrebne za daljnji razvoj priče kao što to radi većina današnjih komedija.

Ali You’re the Worst nije ni blizu sitcomu ili nečem sličnom jer ne koristi “prežvakani” materijal, već izmišlja i ističe vlastite fore koje su jedan od brojnih razloga popularnosti i ljepote ove serije. Uz to se još dodaju preslatki i izvrsni performansi brojnih likova, pogotovo Aye Cash.

8 komentara
  • Bio sam malo skeptičan u vezi obnove zbog velike nepopularnosti serije. Ali ovoga puta su kritičari pobijedili.
    Sreća pa serija nije na broadcastu. I izgleda da se You’re the Worst pretvara u glavnu komediju FX-ovih kanala. The League završava, dok Sunny in Philly i Louie lagano pokazuju znakove slabljenja.

  • Ne pamtim kada sam ušao u gledanje neke serije sa tolikom neizantresiranosti i toliko promijenio mišljenje nakon pola sata pilota, nakon toga samo sam redao epizodu za epizodom i nisam se razočarao do samoga kraja, 2 sezonu ću odgledati pretpostavljam u istom tonu, jeli zna netko dali je 2 sezona već gotova?, pa da to odma laganini pogledam za vikend.

  • čemu izbjegavanje serija radi manjka njihove popularnosti?sa takvim stavom nebi nikad naišao na seriju poput testeesa – koja je, po meni, jedna od najoriginalnijih komedija sa fx-a

  • Jel ima You’re the Worst slicnosti s The League i Philadelphiom po tipu humora?

    I jel ima neka druga novija serija slicna njima?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861