Trailer: American Crime Story prikazuje suđenje O.J. Simpsonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: American Crime Story prikazuje suđenje O.J. Simpsonu

Trailer: American Crime Story prikazuje suđenje O.J. Simpsonu

Nova serija Ryana Murphyja je ujedno i spin-off popularne antologije American Horror Story, ali će za razliku od originala obrađivati stvarne zločine počevši od suđenja sportašu O.J. Simpsonu za ubojstvo njegove žene Nicole i konobara Ronalda Goldmana.

U ulozi optuženog O.J. Simpsona se nalazi Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire), dok njegov tim odvjetnika na čelu s Robertom Shapirom glumi John Travolta te David Schwimmer (Friends), Courtney B. Vance (Law & Order: Criminal Intent), Nathan Lane i mnogi drugi. S druge strane imamo Saru Paulson (AHS) kao glavnu tužiteljicu Marciu Clark.

Serija će osim samog slučaja i suđenja pratiti cijelu priču iz perspektive odvjetnika prikazujući kaos, previranja, rasnu diskriminaciju i razne poteze tužiteljstva i obrane obavljenih izvan očiju javnosti. Premijera je zakazana za 2. veljače.

3 komentara
  • Pretpostavljam da nisam jedini koji puši šta god da Ryan Murphy napravi tako da ću vjerovatno i ovo kotrljajući očima pogledati od prve do zadnje epizode

    • Murphy samo režira ako se ne varam, a pisci su dva tipa koji napisali scenarij za Ed Wood i People vs. Larry Flynt. Ja sam uzbuđen za ovo, meni izgleda da će biti dobro.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861