Wilfred obnovljen za četvrtu i posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Wilfred obnovljen za četvrtu i posljednju sezonu

Wilfred obnovljen za četvrtu i posljednju sezonu

FX-ov Wilfred dobio je trostruki paket vijesti u jednom danu – serija je istovremeno obnovljena, otkazana i prebačena na novu mrežu.

Upravo odobrena četvrta sezona humoristične serije ujedno će biti i posljednja, objavio je FX. Posljednjih deset epizoda emitirat će se na novonastaloj sestrinskoj mreži FXX, gdje se trenutno emitiraju Sunny in Philly i The League uz kasnovečernji Totally Biased. 

Wilfred je bio obarač rekorda za FX – s 2.6 milijuna gledatelja imao je najgledaniju premijernu epizodu humoristične serije u povijesti mreže. Ovog je ljeta serija emitirana solo, bez svog standardnog partnera Louijea, a gledanost je potonula na ispodprosječne brojke za mrežu. Rana obnova/otkazivanje tako će dati scenaristima priliku da na vrijeme osmisle posljednju sezonu i seriju privedu smislenom i zadovoljavajućem kraju.

Također, NBC je otkazao svoju ljetnu seriju – Camp. Iako gledanija od Siberije, koja je bilježila mizerne brojke, Camp nije puno učinio za mrežu – NBC čak nije ni emitirao sve snimljene epizode (deset od trinaest). Vijest je na Twitteru objavio Nikolai Nikolaeff, zvijezda serije.

Komentari (1)
  • Meni je Wilfred sasvim ok serija…pogledah prve dvije sezone i epizode mi variraju od urnebesnih do dobrih,što je puno bolje od mnogih sitcoma…ali osobno mislim da je 4 sezone sasvim dovoljno za seriju,ne treba ići u nedogled.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861