Ukinuta Tara, obnovljena Jackie – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukinuta Tara, obnovljena Jackie

Ukinuta Tara, obnovljena Jackie

Danas popodne, po našem vremenu, kabelska mreža Showtime otkazala je United States of Tara i obnovila Nurse Jackie za novu sezonu. Nakon tri sezone, United States of Tara napustit će televizijske valove, pomalo razočaravajuće – rekli su američki kritičari kojima vjerujemo. Ne stignemo ni mi baš sve pratiti, nažalost.

S druge strane, Nurse Jackie je obnovljena za novu sezonu koja bi se po već provjeronom planu trebala emitirati u isto vrijeme sljedeće godine.

Nijedna serija nije veliki hit za kabelsku mrežu, ali neznatno viša gledanost Nurse Jackie presudila je Tari. Večeras će se emitirati deveta od dvanaest ovosezonskih epizoda nakon čega United States of Tara odlazi s malih ekrana zauvijek. Službenog priopćenja s mreže nema, baš kako to obično i biva s vijestima o otkazivanju. Finale Tare na rasporedu je 20. lipnja.

6 komentara
 • Totalno kriva odluka. Trebalo je bit obrnuto.

  Tara se popravila u novoj sezoni, a Jackie je užas.

 • Ne znam kako ostali, ali ja nikad nisam dogurao dalje od 2 epizode Jackie i 3-4 Tare. I od tog mi se više svidjela Tara, nego Jackie, iako nije neka baza za usporedbu.

  Nisam stekao dojam da propuštam puno, osim odlične Toni Collette i Eddie Falco.

  Otvoren za komentare da me uvjerite u suprotno, možda dođe na red u ljetnom catchup projektu (koji je već sad prebukiran, ali uglavnom drametinama). Za Taru, Jackie mi se ne gleda. Kaže Sepinwall, a njemu ću vjerovat i da veli da je nebo zeleno, da je Jackie repetitivna. Ako ima nesto sto me na televiziji zivcira, onda je to repetitivnost i formulaicnost.

  Eda. I ovo:

  “But this decision speaks to everything that has frustrated me about Showtime in the last few years – to the kind of creative calcification that keeps shows like “Jackie” and “Dexter” running in place for season after season.”

 • ^^ POTPUNO se slažem s tom izjavom. Koliko je HBO napredovao zadnje 2 godine, toliko je Showtime nazadovao. Stvarno više nemaju ništa pametnog za ponudit, osim možda Shamelessa i Borgiasa.

 • Problem kod Jackie je šta ima jako iritantan glavni lik. Nikako se ne možeš poistovjetiti s tom svrakom, samo želiš da pati, pati i pati. Tara je jednostavno odlična, bar meni. Druga sezona je bila slabija, al ova treća sad je u rangu s prvom. Samo se nadam da nema cliffhangera na kraju :(

  Meni je Dexter i dalje super. Iako je zadnja sezona suckala big time.

  Jedina serija koju moraju odmah prekinuti je Weeds. Kabelski 7’th Heaven (sad već možemo počet govorit i kabelski One Tree Hill LOL).

 • šteta tare. bilo bi mi žao i jackie, ali tare više.
  weeds su odlični i dalje…
  za razliku od dextera kojeg je trebalo ukinuti prije dvije sezone. uspjele su upropastiti sve dobro što je bilo do tada.

 • Dobar je Dexter i ja bi imao losu sezonu da mi se desila onakva cetvrta sezona nesto slicno se desilo i sa 24 nakon izvanredne pete sezone dosla je po meni najgora sezona serije No 6,sto se weeds tice seriju je trebalo ukinuti odmah nakon cetvrte sezone prestao sam je gledati u petoj jer je postala takva sapunjara da su u njoj cak i gostovali glumci iz meksickih serija…

  PS.
  Za one koji ne znaju a pretpostavljam da su u manjini izasla je i sedma epizoda najbolje serije u ovoj sezoni (verujem i u narednim) Game of thrones.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861