The Onion uskoro na Comedy Centralu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Onion uskoro na Comedy Centralu

The Onion uskoro na Comedy Centralu

Comedy Central odobrio je emisiju The Onion Sports Network koja će popularni satirički medij dovesti na televiziju, ali tek u prvom kvartalu sljedeće godine, piše Hollywood Reporter.

Izgleda da format još nije objavljen, osim da će se baviti događajima, navijačima, proizvodima i ostalom sportskom tematikom. Samo je deset epizoda naručeno za prvu sezonu, što je šteta, jer bi se emisija mogla savršeno dopunjavati sa postojećim fake news duom sa Comedy Centrala, Jonom Stewartom i Stephenom Colbertom.

The Onion već ima istoimenu sportsku sekciju na svojim stranicama, a izgleda da će ovo biti emisija komplementarna već postojećim sadržajima.

Naravno, službenu potvrdu popratili su izljevi ljubavi s obje strane:

The Onion ima velik kredibilitet u svijetu humora, sretni smo što možemo surađivati s njima. Izokrenut će sportski svijet te medijsko pokrivanje sporta sa jednakom oštrinom na kakvu smo navikli od njih u obradi svijeta politike i popularne kulture.
– Kent Alterman, direktor originalnog programa na CC-u

The Onion Sports Network se udružuje sa Comedy Centralom? Da sam ja na ESPN-ovom mjestu (popularna sportska televizijska mreža, op.a.), razmislio bi o promjeni posla.
– Steve Hannah, izvršni direktor The Oniona

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861