The Onion kreće na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Onion kreće na televiziju

The Onion kreće na televiziju

Comedy Central će se udružiti sa poznatim satiričkim fake novinama The Onion te sastaviti polusatni pilot, piše The Hollywood Reporter.

Zasad neimenovani pilot bazirat će se na The Onion Sports Networku, video sekciji popularnog Onion News Networka. Predsjednik Comedy Centrala Lauren Corrao oduševljeno komentira:

Uzbuđeni smo što surađujemo sa kulturnom ikonom poput The Oniona, kako bismo našoj publici pružili sportsku emisiju kakvu zaslužuju. Kratki sadržaji na OSN web seriji su sjajni, presmiješni i upravo ono što bi očekivali od ekipe. Zbilja smo uzbuđeni što ćemo ovu ideju pretvoriti u stalnu, tjednu seriju.

Dok čekate, bacite oko na neke The Onionove uratke na njhovom YouTube kanalu, a uvijek se zgodno prisjetiti kako s vremena na vrijeme mediji bez pardona, potpuno ozbiljni prenesu njihove “vijesti”.

Kod nas je Javno.hr svojedobno prenio jednu od popularnijih The Onionovih “reportaža”, onu o MacBook Wheelu (i kasnije fino dodao disclaimer da se radi o šaljivoj vijesti, tako upotpunivši blamažu).

Ovo bi moglo biti Legen… wait for it… DAIRY.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861