Šokantne vijesti! – serijala.com
Trenutno čitaš
Šokantne vijesti!

Šokantne vijesti!

Tako je, imamo šokantne vijesti. Dok svi uzdižu Simpsone u nebesa, prava istina se krije u mračnim kutevima naših umova, a to je spoznaja da… apsolutno više ništa ne valjaju.

Tako je, već od 7. ili 8. sezone serija zvana The Simpsons pada u ponor zvan lošost i ne znamo zašto ih uopće gledamo. Zadnja epizoda je toliko loša da je  Hank prema njoj Curb Your Enthusiasm, a nedavni film je isto oličenje osrednjosti. Ipak, i dan danas ih ljudi uzdižu u nebesa jer hej, ako su Simpsoni dobri su, ako nisu mala djeca plaču.

I svemu tome usprkos, oni se drže svojih 8-9 milijuna gledatelja, te čak bilježe porast gledanosti za čitav milijun u odnosu na prvu epizodu sezone. Više od The Officea i novog The Cleveland Showa (za kvalitetu vidjeti pod Simpsone, samo što TCS nema izgovor da se emitira već 20 godina).

Znate li vi zašto se još uvijek emitiraju i smatrate li da je 21. sezona dovoljno te da bi netko trebao usmrtiti ovu staru ragu? Prokomentirajte i hejtajte nas! :-)

7 komentara
  • Jao trebalo je bit još Simpsons hejtanja, ali sam cijeli dan zauzet s failanjem računalne opreme pa nisam stigao :(

  • Moj zajeb :/ Rek’o nismo se skuzili preko PM-a, ti si jucer napisao vijest ujutro, pa mislio da je to go for launch :(

    LoL @NEMESIS :)))
    Je, vec nekoliko godina su kriminalno losi, u odnosu na to kakvi su bili. A opet ih skoro redovito gledam…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861