Smrt laugh tracku! – serijala.com

Smrt laugh tracku!

Kako bi izgledali Arrested Development sa laugh trackom, a The Big Bang Theory bez?

 1. (dš) says:

  Hehe, AD je smijesan i sa smijehom, ali daleko bolji bez. Big Bang je neugodan za gledanje bez smijeha. Friends takoder.

 2. HorrorHR says:

  Odlični clipovi :) Bizarno djeluju Friends bez laftreka :D

 3. MV says:

  Ja ne vidim što ljudi imaju protiv laugh tracka. Štoviše, ako se serija snima uživo pred publikom, kao što je to slučaj s Big Bang Theory onda laugh track dodaje savršeni dodatni ugođaj i spontani smijeh onih koji su uživo pratili snimanje. Neke serije su bolje bez laugh tracka, neke definitivno sa laugh trackom. Uopće ne bih htio biti isključiv i potpuno ga ukinuti, ali ga ne bih ni stavljao u svaku seriju.

 4. (kv) says:

  Stvar je djelomicno i psiholoska, ako se drugi smiju, smijat ces se i ti.
  Ali daj pogledaj malo trenutnu situaciju sa humoristicnim serijama. Koliko dobrih ima laugh track? TBBT i HIMYM. Sve ostalo sto valja nema.
  Mislim, slazem se da su stvari zapravo neusporedive i maknuti / dodati laugh track je kao vaditi izjavu van konteksta. No mislim da je klasicni sitcom dao svoje.
  BTW. Mislim da TBBT nije sniman pred publikom vec se radi o dosnimljenom smijehu.

 5. MV says:

  Ma gle, ako je dobra serija i ako je nešto zaista smiješno, smijat ću se i ako ima laugh tracka i ako nema. Bilo je milijun serija s laugh trackom koje me nisu natjerale ni na najmanji osmijeh jer jednostavno nisu valjale. Inače slažem se da sve manje serija ima laugh track, očito se ide u tom smjeru da toga više neće biti, ali nekim serijama još uvijek jako dobro sjedne. Inače TBBT se sigurno snima pred publikom, imaš i ulaznice za nabaviti (http://www.tvtickets.com/fmi/xsl/shows/browserecord.xsl?&Show=bang+theory), a sad koliko smijeha iskoriste, a koliko puste s laugh tracka, to mi nije poznato.

 6. (kv) says:

  Ha, kul. I stand corrected.
  Meni je previse napadno i namjesteno. Komentar, odgovor, punchline, smijeh. Dok bez smijeha radnja ide normalnije, bez prekida, ima manje glupiranja i gag humora.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *