Seinfeld ponovo na domaćim ekranima, odsada na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Seinfeld ponovo na domaćim ekranima, odsada na Doma TV

Seinfeld ponovo na domaćim ekranima, odsada na Doma TV

Jedna od najpopularnijih serija na ovim prostorima — a možda i najpopularnija — biti će ponovo reprizirana. Nakon što je Nova TV redovito znala odvrtjeti reprize, a nitko se nije pretjerano bunio, Seinfeld sada seli na sestrinski Doma TV, gdje će ići svakim radnim danom u 21.45 sati, počevši od 3. rujna.

Službena najava s Doma TV u nastavku:

Obožavatelji Seinfelda moće će od sada uživati u njegovom humoru na programu Doma TV-u. Serija koja je počela kao svaki drugi sitcom, a izrasla je u najkompleksnije televizijsko remek djelo krije se iza prezimena jednog stand up komičara. Seinfeld je kultni naslov iza kojeg stoji devet Emmyja, tri Zlatna globusa i pregršt drugih nagrada, čiji je broj malen u usporedbi s višemilijunskim auditorijem koji je svakog tjedna sjedao pred TV kako bi vidio što Njemu večeras smeta.

Uz Seinfelda u ovom sitcomu glume i Jason Alexander (George Costanza), Julia Louis-Dreyfus ( Elaine Bennes) te Michael Richards (Cosmo Kramer). Jerry Seinfeld je radio kao telefonski operater te u zlatarnici, a navečer je nastupao. Nakon nastupa po odmaralištima zabljesnuo je u The Tonight Showu Johnnyja Carsona, Davida Lettermana i Merva Griffina. Dobio je i ulogu u seriji ‘Benson’ nakon koje se zakleo da više neće nastupiti ni u jednom sitcomu u kojemu neće imati veći utjecaj. I prilika mu se ukazala 1989. kada mu je pristupio kolega komičar Larry David i ponudio mu vlastiti sitcom za NBC.

U međuvremenu je postao i najbolje plaćeni stand up komičar s tristo nastupa godišnje. Julia Louise-Dreyfus, koja je utjelovila Elaine, zapravo je kći milijardera Gérarda Louis-Dreyfusa predsjednika grupacije Louis-Dreyfus Energy Services. Njezin je djed osnovao tu grupacija 1851. godine. Osim glumačke karijere Julia se angažirala i u politici. Dobitnica je Zlatnog globusa i Emmyja.

Ne propustite urnebesne nastavke ove kultne humoristične serije.

11 komentara
  • To je tužno.

   Odbijam vjerovati da ne postoji dovoljno brojna publika koja bi to gledala, ali izgleda oni uopće nemaju interes za promociju i smještanje u prikladan termin.
   S druge strane, očito je morala biti zbilja loša gledanost, pa…

   • Očito je bila jako loša, jer dosad nisu ukinuli nijednu seriju, a u siječnju će im biti dvije godine kako emitiraju program (Doma TV, jel). Doduše, stavili su ga od treće sezone, a prve dvije su prikazali na Novoj u 3 ujutro. Zaista ne znam što su očekivali. To je kad samo žele popunit program…

    • Pa ni ne znam kakvu su to gledanost očekivali. Prva i druga sezona emitirane su u 3 ujutro na Novoj i umjesto da Doma TV reprizira te dvije sezone, pa onda nastavi s novom, oni su samo puknuli 3-u sezonu tako, odjednom.

 • Breaking Bad u Srbiji na Pinku ide u 5 ujutru. Tj. išao je, niti se zna od koje epizode, do koje epizode. Reklama? Hehe.

 • Baš nedavno sam razmišljala kako nitko nije već dugo reprizirao Seinfelda pa mi je baš drago što ću ga ponovno moći pogledati.Za BB nemam riječi.Trebali su ga pustit u udarnom terminu na novoj tv a sve ostalo je po meni SVETOGRĐE!!!!

 • Za Breaking Bad ne treba čuditi loša gledanost upravo zbog nedostatka marketinga i dobrog termina. Pogledao sam sve epizode do jedne uključujući i aktualnu 5.-u sezonu (danas ću pogledati i zadnju (osmu) epizodu), a nisam ni znao da se uopće BB emitirao kod nas. Čudi me da su uopće i kupili seriju budući da je ukus gledatelja očito katastrofalan. Ili bi možda gledanost ipak bila veća da je bio dobar termin (nekako ipak sumnjam u to).
  Bilo kako bilo, nećemo ni saznati budući da samo tako, odjednom, ukidaju takav fenomen od serije usred sezone. Užas.
  Btw – Seinfelda stvarno nikad dovoljno.

 • Seinfeld ide na Novoj Tv svake noći, mislim, bar sam uhvatio seriju prije mjesec dana oko 3 ujutro, tada je išla redovno noću..lol

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861