Seinfeld ekipa ponovo na okupu – serijala.com
Trenutno čitaš
Seinfeld ekipa ponovo na okupu

Seinfeld ekipa ponovo na okupu

Dobro ste pročitali, Seinfeld ekipa se ponovno okuplja!

Ne propustite to pogledati ove nedjelje u HBO-ovoj hit komediji Curb Your Enthusiasm. Larry David, zvijezda i autor ove podcjenjene i kod nas slabo emitirane serije (zahvaljujući HRT-u) odlučio je ponovno lažno okupiti ekipu iz Seinfelda (čiji je ko-autor), sve u svrhu ponovnog osvajanja svoje bivše žene Cheryl.

Ovo je prvo takvo okupljanje svih četvero članova Seinfeld ekipe (a čujemo da će se pojaviti i Newman) u skoro 11 godina otkako je Seinfeld završio s emitiranjem. Klasični seinfeldovski humor potenciran Larryjevim ludorijama i epskom glumačkom postavkom obećava da će ovotjedna epizoda Curb Your Enthusiasma biti, da citiram Larryja Davida, “Pretty, pretty, pretty, pretty good”. Ne propustite!

6 komentara
  • Gledao sam malo CYE na HRT-u i nije mi sjeo. Par epizoda sam gledao, jedna sa Tedom Dansonom, kad se vozac napio, bio je i McEnroe u epizodi.

    Dunno, mozda sam trebao malo vise :). Ali ovo se obavezno gleda.

  • Meni je recimo poredak ovakav: CYE, Arrested Development pa zatim Office po faktoru epike i rulanja :)

    Larrya je najbolje opisati kao Georgea Constanzu na steroidima, situacije i radnja epizoda je uglavnom o ničemu, a gluposti u koje se uvaljuje i reakcije drugih ljudi oko njega su smješnije nego u Seinfeldu i Officeu skupa.

    Ali iskreno tako sam i ja pogledao per epizoda na HRTu i onako, samo sam odmahnuo rukom kao koja glupost vratite AD, kad sam pogledao par epizoda sk.. naručio sam s Amazona sve sezone :)

  • Kad dodes do Daymana i Nightmana u Sunny in Philly javi se. ;D Oni su mi kao prljavi pokvareni i ekstremno bezobrazni Seinfeld. Genijalno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861