Roseanne Barr i John Goodman ponovo zajedno u novom sitcomu – serijala.com
Trenutno čitaš
Roseanne Barr i John Goodman ponovo zajedno u novom sitcomu

Roseanne Barr i John Goodman ponovo zajedno u novom sitcomu

John Goodman, čiji je popis dragih nam uradaka predugačak da bi uopće spominjali po čemu je poznat, ponovo se ujedinjuje s komičarkom uz koju je glumio u jednom od najpopularnijih sitcoma devedesetih – Roseanne.

Deadline piše da je Goodman u posljednjoj fazi pregovora za preuzimanje uloge u pilotu Downwardly Mobile, novom sitcomu kojeg je su-kreirala Roseanne Barr te također glumi u njemu. Pilot je u konkurenciji na NBC-u, a kao i spiritualni sitcomski prethodnik Roseanne, bavit će se radničkom klaosm – ovog puta u još siromašnijem okruženju. Roseanne će glumiti vlasnicu kamp-naselja, čijim je stanovnicima svojevrsna surogatska majka, dok bi Goodman trebao glumiti njenog dobrog prijatelja koji također radi u naselju.

U međuvremenu, Roseanne je najavila kandidaturu na američkim predsjedničkim izborima, koji se održavaju ove godine, kao kandidatkinja stranke Zelenih. Što je uglavnom hobistički poduhvat, jer u američkom izbornom sustavu tek kandidati dviju glavnih stranaka imaju realne šanse za pobjedu na izborima.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861