Ovo je posljednja sezona za The Office – serijala.com
Trenutno čitaš
Ovo je posljednja sezona za The Office

Ovo je posljednja sezona za The Office

Greg Daniels, autor američke adaptacije britanskog originala, za EW je potvrdio da će The Office završiti idućeg svibnja, nakon aktualne devete sezone. Prošla, osma sezona drastično je pala u gledanosti nakon odlaska glavne zvijezde, Stevea Carella, ali svejedno je to bila najgledanija NBC-jeva serija.

The Office je osvojio Emmy 2006. godine za svoju drugu sezonu, a nominacije je dobivala idućih pet sezona za redom. Niz je prekinut ove godine, a serija je lani ipak bila daleko od svojih najboljih dana, vođenih Carellom. Nažalost, iako šest puta za redom nominiran, Steve Carell nikada nije osvojio zlatni kipić, što je jedna od većih tragedija Emmyja posljednjih desetak godina.

Nakon početnog uhodavanja kroz kratku, i ne baš naročito dobru prvu sezonu, The Office je postao jedna od rijetkih uspješnih, ali i zbilja dobrih američkih adaptacija britanskih serija. Ipak, devet sezona je oko dvije do tri previše za seriju koja je bez Carella postala gotovo parodija same sebe, sjena nekad jedne od najboljih komedija televizije…

Definirani datum kraja mogao bi moristiti seriji, tim više što Greg Daniels, autor i showrunner onih boljih, ranijih sezona, najavljuje pojačan angažman u posljednjoj sezoni. Osim američkog The Officea, Daniels je sukreirao Parks and Recreation i King of the Hill, a za finalnu sezonu najavljuje i konačno otkrivanje tajne tko zapravo trči za likovima i snima dokumentarac.

Pročitaj još

I dok The Office završava, iduće sezone tokom zime trebao bi krenuti još uvijek bezimeni spin-off sa Dwightom Schruteom kao centralnim likom, smješten na njegovoj farmi repa. Paul Lieberstein, scenarist, donedavni showrunner te Toby iz serije, radi na tom projektu.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861