Curb Your Enthusiasm – 7×03 – Reunion – serijala.com
Trenutno čitaš
Curb Your Enthusiasm – 7×03 – Reunion

Curb Your Enthusiasm – 7×03 – Reunion

Eto ga, prije par dana smo spominjali ponovno okupljanje Seinfeld ekipe, sada je došao red na mali osvrt.

Dakle, jučer navečer emitirana je prva u nizu epizoda Curb Your Enthusiasma gdje se stara postava Seinfelda okuplja kako bi napravili reunion show, ne znajući da Larry ima skriveni motiv ponovnog osvajanja svoje bivše žene. Prvotno mrska ideja mu se pretvorila u nadu da će se pomiriti s ženom, pa Larry ide okolo i nagovara Jerryja Seinfelda, Jasona Alexandera, Michaela Richardsa i Juliu Louis-Dreyfus na okupljanje, usput se silom trudeći da nešto ne zezne, što mu naravno ne uspjeva :-)

Epizoda je počela nesto mirnije nego inače da bi se kasnije zahuktala u maniri kakvu samo Larry zna zakuhati, te se uskoro budućnost reuniona nađe u pitanju. Što više reći, pogledajte i uživajte, a sudeći po ovoj epizodi bit će sve bolje i bolje! ;-)

6 komentara
 • Jesu se Seinfeldovci okupili samo za ovu epizodu ili ce biti u vise epizoda? I jos nisam gledao CYE, pa dal je bolje da pogledam sve od pocetka ili mogu odmah pogledati ovih par epizoda sa Seinfeldovcima jer me jako zanimaju? Al se bojim da si nebi nesta spoilao

 • A ono glavnu foru sam ti ja već spojlao čim sam rekao da Larry osvaja svoju bivšu ženu :), ali to je ionako serija o ničemu ala Seinfeld tako da nije velika šteta ako kreneš ove gledat.

  Bit će ih u više epizoda sigurno jer je ova samo početak, možda će to sve razvući čak i na cijelu epizodu.

  U svakom slučaju, pogledaj ove sad pa ako ti se svidi pogledaj i cijeli CYE. ;)

 • A baš se vidi kako je Larry David radio Seinfelda. On je zapravo taj čudak koji mora sve racionalizirati do boli. Nedavno je onaj sijedi lik(koji je prije glumio u Curbu, sad glumi šefa u novoj seriji Bored to Death) bio kod Conana O’Briana i rekao je da je David još gori u pravom životu te je nedavno uveo praksu da sve sastanke, pa i one s prijateljima, održava na u restoranu jer tako može u bilo kojem trenutku, kad mu dosadi, ustati i otići…

 • Nisam ni mislio da je normalan :), makar sumnjam da je baš takav kakav se prezentira u seriji. Negdje je izjavio da je Larry David iz CYE onakav kakav bi bio da nema socijalne svijesti tj. da je sebicno djubre :)))

  Makar imho ni likovi oko njega nisu ništa bolji, meni su čak i gori od njega, a i njihove reakcije na njegove probleme. :)

 • znaci moze se samo ova epizoda. mozda me to navuce na seriju…

  ekipa iz Seinfelda glumi same sebe, kulnes :-)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861