Only Murders in the Building obnovljen za drugu sezonu, Genera+ion otkazan na HBO Maxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Only Murders in the Building obnovljen za drugu sezonu, Genera+ion otkazan na HBO Maxu

Only Murders in the Building obnovljen za drugu sezonu, Genera+ion otkazan na HBO Maxu

Nakon svega četiri epizode Hulu je odlučio obnoviti svoju najnoviju seriju, Only Murders in the Building, za drugu sezonu. Vijest nije posebno iznenađujuća jer je streaming servis već prošloga tjedna u vidu priopćenja za medije poručio da im je Murders najgledanija premijera jedne humoristične serije.

Serija prati trojac susjeda jedne bogate njujorške zgrade koji se povežu nakon ubojstva u susjedstvu. Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez) zaljubljenici su u true crime podcaste i zajedno će pokušati riješiti ubojstvo u zgradi.

Hulu nije najavio u kojem obliku, kada i na koji način će se serija vratiti, ali pratit ćemo i dalje vijesti pa ćemo već saznati.

S druge strane optičkog kabla HBO Max je odlučio ugasiti tinejdžersku komediju Genera+ion nakon prve sezone. Serija je svoju premijeru imala u ožujku ove godine kada je na servis stiglo prvih osam epizoda, a drugi dio sezone svoj početak i kraj imalo je u srpnju.

Pročitaj još

HBO je opisao seriju sljedećim rečenicama: “ova britka dramedija koja stvara ovisnost prati raznoliku skupinu srednjoškolaca čije neustrašivo istraživanje identiteta i seksualnosti izaziva zastarjele društvene norme ugrađene u njihovu konzervativnu zajednicu. Dok brode kroz zamršenosti odrastanja uz pomoć (i zapreke) svojih uvijek prisutnih uređaja i društvenih mreža, oslanjaju se jedni na druge kako bi kultivirali jedinstvene glasove i otisnuli svoju individualnost u svijet oko sebe. GENERACIJA + iskren je i necenzuriran pogled na težak, vrijedan i razvojan put do odrasle dobi.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861