Only Murders in the Building se vraća krajem lipnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Only Murders in the Building se vraća krajem lipnja

Only Murders in the Building se vraća krajem lipnja

Hulu je prošle godine obnovio Only Murders in the Building nakon svega četiri epizode i objavio da im je Murders najgledanija premijera jedne humoristične serije. Ništa neobično jer se radi o zbilja jedinstvenoj seriji koja je u vrlo kratkom roku zaintrigirala publiku.

Only Murders in the Building prati trojac susjeda jedne bogate njujorške zgrade koji se povežu nakon ubojstva u susjedstvu. Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez) zaljubljenici su u true crime podcaste i zajedno pokušavaju riješiti ubojstvo u zgradi.

Mi smo je prošle godine smjestili na peto mjesto nama najdražoh serija godine uz kratki komentar:

Mješavina humora, misterije i drame predvođena fantastičnim centralnim glumačkim trojcem podsjetila nas je na dane kad smo bili opsjednuti kriminalističkim podcastima i držala nas je u napetosti i neizvjesnosti do samog kraja. Steve Martin i Martin Short sami su po sebi dovoljan poticaj da pogledate ovu lepršavu parodiju mega-fanova krimi-podcastova koji odluče sami riješiti ubojstvo koje se dogodi u Arconiji, elitnoj njujorškoj višekatnici. Dodatak Selene Gomez kao najozbiljnije u njihovom timu iznenađujuće funkcionira dok trojac pokušava snimiti podcast o tome kako rješavaju slučaj. Only Murders in the Building je mješavina više žanrova, misterij pun ludih zapleta i raspleta, ali prije svega ugodno iskustvo gledanja pod dekicom sa šalicom vruće čokolade u kojem smo zaista uživali ove godine.

Druga sezona serije stiže na Hulu 28. lipnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861