Last Week Tonight with John Oliver obnovljen za još dvije godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Last Week Tonight with John Oliver obnovljen za još dvije godine

Last Week Tonight with John Oliver obnovljen za još dvije godine

Jon Stewart je najavio da napušta The Daily Show, a HBO je vrlo brzo potom zavezao Johna Olivera za još dvije sezone, čisto preventivno. Vremenska podudarnost sa glasnim i brojnim zazivanjem Olivera kao idealnog Stewartovog nasljednika je ipak samo slučajna, jer njegov Last Week Tonight je u novu sezonu krenuo upravo prošli tjedan, a HBO ima naviku obnavljati serije unutar par tjedana od premijere novih sezona.

Obnova se odnosi na treću i četvrtu sezonu — ili godinu, kako god — koje će se sastojati od 35 komada, svaka, a emitirat će se do 2017. godine. Oliver je, naravno, “odrasao” u The Daily Showu kao ‘korespondent’, a show je nakratko i vrlo uspješno vodio pretprošlog ljeta u Stewartovom odsudstvu. Samo tri mjeseca brzo potom reagirao je HBO i bezecirao Olivera za sebe. Nakon odlaska Colberta i najave Stewartovog povlačenja, Oliver bi nam mogao preostati kao jedini politički satiričar na sceni:

Negdje u pozadini, Bill Maher pokušava podsjetiti ljude (glasno, napadno i arogantno, naravno) da i on još uvijek postoji. Bezuspješno.

3 komentara
  • Malo off topic, ali ne znam gdje da postavim to pitanje pa ću ovdje: jel tko gledao Mozart in the Jungle i jel kaj valja? serija je upravo obnovljena za 2 sezonu pa me zanima jel se isplati catch up-ati?

    • A ono, možeš i gore proći od gledanja Mozart in the jungle. U početku mi je bilo malo previše tryhard edgy, kao hej vidite nas mi sviramo u simfonijskom orkestru al se jebemo i drogiramo ko veliki, šokantno!
      Ali nekih solidnih 6/10 sapunica, s tim da glazba nema neku prominentu ulogu, tek nekih 20% vremena se ustvari bave sviranjem.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861