Još jedan kapitalac u Communityu: Nathan Fillion – serijala.com
Trenutno čitaš
Još jedan kapitalac u Communityu: Nathan Fillion

Još jedan kapitalac u Communityu: Nathan Fillion

Nakon angažmana brižnog djedice Mikea Ehrmantrauta — pardon, Jonathana Banksa — obožavani i na životu ostavljeni Community je za jednu od epizoda nadolazeće pete sezone dobio još jedno rado viđeno televizijsko lice: Nathana Filliona. Stoga, bit će interesantno vidjeti okorjelog fana Communitya, kakvim se Fillion predstavlja, u gostujućoj ulozi koja će, prema svim naznakama, biti uvrnuta.

Dobra vijest za NBC-jevu komediju nakon niza loših (ili naizgled loših) u vidu konačnog odlaska Chevya Chasea te smanjenog angažmana Donalda Glovera na samo pet epizoda.

Peta sezona sa zanimanjem se iščekuje, jer svi znamo da je kormilo ponovo u rukama Dana Harmona. Informacija je to koja ima svoju težinu i kakav će rezultat tu urodit plodom će se sigurno isplatiti vidjeti. Teško je još točno predvidjeti datum kad bi povratnička sezona mogla uzeti svoj startni broj, no logična pretpostavka je kraj zime ili početak proljeća.

https://twitter.com/danharmon/statuses/385124804879073280

3 komentara
  • Zasto je smanjeni angazman Donalda Glovera losa vijest? Aha, kuzim, zato sto je smanjen na 5 epizoda, a ne na 0

  • Upravo sam pogledao zadnju epizodu i baš mi je bilo guba vidjet Filliona u seriji, ona faca koju je složio na kraju epizode, ma savršeno! Iskreno mi Chase ne fali u seriji, iako je bio u prve tri sezone sasvim dobar lik ali u 4. su ga jednostavno ‘izraubali’. Pojava R.Patricka je isto bila dobra, baš sam se ugodno iznenadio. Ova sezona nije loša nimalo, nadam se još boljim epizodama.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861