Gillian Jacobs iz Communityja u komediju Judda Apatowa na Netflixu – serijala.com
Trenutno čitaš
Gillian Jacobs iz Communityja u komediju Judda Apatowa na Netflixu

Gillian Jacobs iz Communityja u komediju Judda Apatowa na Netflixu

Netflix je i službeno naručio komediju Love, u kojoj će glavnu ulogu imati Gillian Jacobs, a jedan od su-autora i producenata je Judd Apatow, jedan od najuspješnijih redatelja i scenarista filmskih komedija današnjice. Netflix se obvezao na dvije sezone serije, prvu od 10 i drugu od 12 epizoda, sa najavljenim datumom premijere negdje u dalekoj 2016. godini.

Apatow nam je, naravno, najdraži kao jedan od autora kultne i prerano otkazane humoristične drame Freaks & Geeks, a kasnije je postao de facto kralj Holywoodske komedije. Gillian Jacobs je zadnjih pet sezona glumila Brittu u nedavno oživljenom Communityju, a ova serija neće imati nikakvog utjecaja na šestu sezonu, koju će “emitirati” Yahoo.

Su-autor i glavni glumac uz Jacobs bit će Paul Rust, koji je radio na četvrtoj sezoni Arrested Developmenta kao scenarist te glumio u ABC-jevom propalom Super Fun Night. Netflix seriju reklamira kao atipičnu romantičnu komediju i moderni pogled na veze (što nas podsjeća da FX još nije obnovio You’re the Worst).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861