David Schwimmer se vraća na male ekrane! – serijala.com
Trenutno čitaš
David Schwimmer se vraća na male ekrane!

David Schwimmer se vraća na male ekrane!

Treba li ovog čovjeka uopće predstavljati? Dežurna plači-da-ne-kažemo-šta iz megapopularnih Prijatelja, vraća se televizijskoj glumi u Sonyjevoj komediji Irreversible, na ABC-u.

Osim što je pristao na glavnu ulogu, Schwimmer je i jedan od producenata projekta baziranog na izraelskoj Bilti Hafich. Serija je započela s emitiranjem u siječnju prošle godine i odmah postigla velik uspjeh na domaćem tržištu. Pitch producenta Petera Tolana (The Job, Rescue Me) prošao je kod ABC-a, a suautor originala, Segahl Avin, bit će jedini scenarist Irreversiblea, te će režirati pilot. 

U Sony-Tolanovoj verziji, Schwimmer će glumiti mušku polovicu ekscentričnog ljubavnog para u svom prvom glumačkom angažmanu nakon Prijatelja. 

4 komentara
  • Jel’ to uopce bilo nakon kraja Prijatelja? Cetvrta sezona Curba iz danasnje perspektive, uz Larryjev tempo, djeluje kao iz nekog drugog doba :))

   Ma imao je Schwimmer dva-tri pojavljivanja pred kamerom, ali sve su to bila friendly gostovanja. Covjek je deset godina izbjegavao prave glumacke uloge.

   • Da, baš sam išao provjeriti, bilo je ono taman pred kraj, tako da tehnički gledano nije bilo poslije :)

    No da, neku glavniju rolu stvarno dugo nije imao, možda i bolje, kad se sjetim Perryevih (nažalost loših) pokušaja…

 • Pa većina ‘Prijatelja’ je lagano potonula nakon kraja serije, što je bilo i za očekivati. Anistonova je još nekako najbolje prošla, te onda M.Perry koji od svih njih i možda najbolje glumi. Ali eto, svi polako dolaze nazad na male ekrane, ljudi su ih prestali stalno uspoređiati s likovima koje su predstavljali u Prijateljima pa mogu dobiti nove uoge.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861