Outsourced (pilot) – serijala.com
Trenutno čitaš
Outsourced (pilot)

Outsourced (pilot)

Ovo je doslovce “blic” recenzija. Ako ste gledali pilot Outsourceda, nadam se da ćete me razumijeti. Shit My Dad Says je loš, ali Outsourced je retardiran, grozan, stereotipan i uvredljiv (ne na dobar način). Jednostavno, ovo je najveće negledljivo smeće ove jeseni.

Kratki opis za upoznavanje – Outsourced je polusatna “komedija” bazirana na nezavisnom filmu iz 2006. kojeg nisam gledao, ali ima vrlo dobru ocjenu na IMDb-u, 7,1. Todd Dempsy je mladi zaposlenik tvrtke koja odlučuje preseliti (outsourceati) svoju korisničku službu u Indiju, zajedno s njime kao voditeljem centra.

NBC je imao prekrasan humoristični blok lani, The Office, 30 Rock, Parks and Recreation i Community. Sad su Parks makli iz udarnog jesenskog rasporeda i to je ono što najviše boli. I zbunjuje, zparavo. Da NBC vjeruje i stoji uz slabo gledani, ali fantastični i užasno potcijenjeni Community, a onda ovakvo nešto ubaci u raspored.

Pilot u soundtracku ima Mundian To Bach Ke, najveću orijentalnu glazbenu komercijalu koja je aktualna bila dok sam ja bio u srednjoj školi! Toliko je predvidljivo stereotipan! Zbilja ne želim dalje trošiti svoje i vaše vrijeme na… ovo. Pogledajte pilot ako baš morate i molite onom kome se već molite da danas poslijepodne stignu radosne vijesti o gledanosti lošijoj od Lone Stara.

1 10 1
1

Žanr: Komedija

Autor: Ken Kwapis

Mreža: NBC

Glume: Ben Rappaport, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Rebecca Hazlewood, Parvesh Cheena, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Pippa Black

Datum premijere: 23. rujan 2010.

10 komentara
 • Apsolutno se slažem. Drsko, potcenjivački, kolonijalistički, sa podsmehom… Mislim da mi je u jednom trenutku bukvalno bilo muka.

 • Užasna serija. Faca mi je cijelo vrijeme bila ovakva – :/

  Totalni waste of space. I sad zbog ovog moramo čekati P&R do nagodinu.

 • meni se pilot čak i svidio. osim predvidljivog sountracka, po ničemu nije lošija od ama baš svih novih humorističnih serija ove jeseni. što baš i nije pohvalno za druge serije ;)

 • je i meni se svidjela, onako za prije spavanja – nesto glupo za lakse zaspat. mogao bi je pratit.

 • Serija se dosta popravlja u drugoj epizodi…Nije bolja od Communitya, The Officea, al je meni bolja od The Big Bang THeorya…pa sad ti gledaj valja li il ne :D

 • Prve dve sezone li-la, ali treća je zato mnogo bolja. Community treću sam zagasio na pola, i sa guštom pogledao ovu.

 • Ugh. Community je vrh. I kad je prosjecan, meni je super. Fulao si Betty White kako objasnjava Inception i Britta / Annie cat fight.
  Ali netko kome se svidio Party Down ne moze imati toliko razlicit ukus od mene, ajd probat cu uskocit na trecu epizodu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861