Bill Cosby se vraća na televiziju novom obiteljskom komedijom – serijala.com
Trenutno čitaš
Bill Cosby se vraća na televiziju novom obiteljskom komedijom

Bill Cosby se vraća na televiziju novom obiteljskom komedijom

Veći broj izvora, između ostalih Deadline.com i Hollywood Reporter, jučer su prenijeli vijest da će NBC vratiti jednu od svojih najvećih zvijezda, Billa Cosbyja. Glavni akter jednog od njihovih najuspješnijih sitcomova, The Cosby Show, trebao bi predvoditi novu obiteljsku komediju. Traže se scenaristi za pilot koji se razvija van standardne sezone.

Vijest stiže u sezoni kada nekad legendarni NBC-jev humoristični četvrtak doseže komične razine slabe gledanosti — vraćanje prepoznatljivih zvijezda prošlih sitcomova, kao što su Matthew Perry, Sean Hayes i Michael J. Fox, čak je rezultiralo slabijom gledanošću od “nišnih” serija koje se NBC pokušavao riješiti, Parks and Recreationa i Communityja. Čija gledanost i dalje kontinuirano pada, ali NBC-jeve nove komedije nekako uvijek uspjevaju biti lošije.

Malo je toga poznato o Cosbyjevoj novoj seriji, osim da je voljan vratiti se na televiziju. Ako će nova serija nositi njegovo ime, bit će to već šesta po redu — zasad su to The Bill Cosby Show, Fat Albert and the Cosby Kids, The Cosby Show, Cosby i The Cosby Mysteries. The New Adventures of Old Cosby, možda?

NBC-jev četvrtak još je nedavno bio legendarna večer komedije i dominantna sila televizije. U najboljim danima paralelno su se emitirali The Cosby Show i Cheers, Seinfeld i Frasier, Seinfeld i Prijatelji, a nedavno su završili The Office i 30 Rock — koji nikad nisu dosegli gledanost svojih prethodnika — dok se od obožavanih-ali-slabo-gledanih komedija još uvijek drže Parks and Recreation i Community.

Na kraju, klasik iz 30 Rocka nikad nije bio relevantniji:

NBC-Chart

2 komentara
  • Cosbyjev “Far From Finished” stand-up nije loš… ali što jest, jest, star je već.

  • Ako me pamcenje dobro sluzi The Office je bio dobro gledan. Pogotovo medju 18-49. Najgledanija komedija tri godine zaredom.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861