Apple obnovio Shrinking, Amazon preoteo novog animiranog Batmana od HBO Maxa – serijala.com
Trenutno čitaš
Apple obnovio Shrinking, Amazon preoteo novog animiranog Batmana od HBO Maxa

Apple obnovio Shrinking, Amazon preoteo novog animiranog Batmana od HBO Maxa

Sredinom 2021. HBO Max i Cartoon Network su naručili novu animiranu seriju Batman: Caped Crusader od izvršnih producenata Brucea Timma, Matta Reevesa i J.J. Abramsa. Projekt je trebao producirati Warner Bros. Animation i Abramsov Bad Robot međutim sve je palo u vodu kad je prošle godine novi šef Warner Bros. Discoveryja David Zaslav počeo otkazivati buduće i sadašnje projekte za HBO Max. Među žrtvama bio je i Caped Crusader koji sad ima novi dom.

Amazon Prime Video je preuzeo animiranu seriju od HBO Maxa, a pritom je i naručio dvije sezone. Matt Reeves je redatelj filma iz 2022. s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi dok je Bruce Timm bivši izvršni producent animirane serije Batman: The Animated Series, popularnog TAS-a. Uz Abramsa, ovaj trojac i dalje potpisuje seriju koju ćemo gledati na Prime Videu.

Apple je pak jučer obnovio Shrinking s Jasonom Segelom i Harrisonom Fordom za drugu sezonu. Simpatična Appleova crna komedija prati Jimmyja (Segel), psihologa i nedavnog udovca koji pokušava vratiti vlastiti život na tračnice. Jason Segel, Bill Lawrence i Brett Goldstein su izvršni producenti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861