Batman: HBO Max je naručio novu animiranu seriju od Brucea Timma, Matta Reevesa i J.J. Abramsa – serijala.com
Trenutno čitaš
Batman: HBO Max je naručio novu animiranu seriju od Brucea Timma, Matta Reevesa i J.J. Abramsa

Batman: HBO Max je naručio novu animiranu seriju od Brucea Timma, Matta Reevesa i J.J. Abramsa

Prema pisanju Deadlinea HBO Max i Cartoon Network su naručili novu animiranu seriju Batman: Caped Crusader od izvršnih producenata Brucea Timma, Matta Reevesa i J.J. Abramsa. Mreža je najavila da će projekt producirati Warner Bros. Animation i Abramsov Bad Robot. Matt Reeves je redatelj nadolazećeg filma s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi dok je Bruce Timm bivši izvršni producent animirane serije Batman: The Animated Series, popularmog TAS-a.

“Uvijek je zabavno nahraniti nezasitne apetite obožavatelja za svim stvarima vezanim uz Batmana. Naš sjajni kreativni tim računat će na nove gledatelje, ali i na one koji poznaju ovaj svijet.” rekao je predsjednik Warnerovog odjela za animaciju Tom Ascheim.

Reeves, Abrams i Timm su u zajedničkom priopćenju za medije poručili: “Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo zajedno raditi na povratku [Batmana] na male ekrane i novim pričama u Gotham Cityju. Serija će biti uzbudljiva i pokušat ćemo dočarati Batmanove noir korijene […]. Jedva čekamo podijeliti ovaj novi svijet s gledateljima.”

Komentari (1)
  • Batman: The Animated Series i dan danas bih mogao gledati, kao i Mask of the Phantasm. To su vrhunski animirani filmovi/serije

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861