Recenzija: Legion — Sjajna autorska vizija teškog i slabo poznatog Marvelovog strip “junaka” – serijala.com

Autor Farga i FX stvorili su ambicioznu i krajnje nekonvencionalnu seriju koja neće biti za svakoga.

 1. Milan says:

  Apsolutno fantastična serija.

 2. kinggo says:

  …i tak…… Legion dobije 9.5 od iste osobe koja za OA veli da nije bas za preporuciti.
  Pratim. I necu reci da je mi los ali trenutno jos uvijek previse razbacano za moju ukus. Ima potencijala i pogledat cu do kraja ali trenutno mu dam 7.

 3. Darko says:

  OA sam odustao gledati nakon pete epizode. Nisam mogao svariti neke banalne stvari. Legion obećava ali je prerano bilo šta zaključiti više od toga.

 4. antidesigner says:

  serija ja pretenciozno, dosadno smece.

 5. hrt na uzima novac says:

  Jedna o dosasnijih serija

 6. Aska says:

  Volim nepouzdane naratore, i već samo time me serija privukla. Svi smo mi nepouzdani naratori svoje priče. Mrzim superhero žanr, ne znam ništa o X-menima, i ne zanima me. Ali ovo rula. Konačno serija koja nije dosadno prežvakivanje istih narativnih metoda i ideja. Vizualno i estetski fino stilizirana, podsjeća me pomalo na Utopiu.

  Malo se gubi u vlastitoj kompleksnosti i sada, nakon odgledane 7. epizode mogu reći da je reveal bio odrađen prenaglo i pregrubo, umjesto da smo dobili malo više hintova postupno kroz epizode. Kao jedan od onih viceva koji vas zajebavaju pričom od nekoliko paragrafa a punchline je, iako dobar, nevezan za sve to. Malo bi nekog opalio šakom ali te svejedno zabavilo. Naravno ovdje punchline itekako ima veze sa svim što je bilo prije, ali mislim da analogija donekle vrijedi. Previše otezan reveal kod mene je doveo do pada interesa i nedostatka motivacije za gledanje dalje.

  Definitivno vrijedi pogledati.

 7. Josip says:

  Hm hm nakon čitanja recenzije odmah se uhvatio gledanja i sta reci. Definitivno drugacija serija medutim pretjerana do razine negledljivosti.
  6ep nema veze sa vezom, 7ep kao da seste nije ni bilo, a zavrsetak jeftino odraden.

  Ne isplati se trositi vrijeme, gledajte rade leftoverse i uzivajte :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *