Večeras novi Fringe – serijala.com
Trenutno čitaš
Večeras novi Fringe

Večeras novi Fringe

Nakon dvotjedne pauze, na male ekrane nam se konačno vraća Fringe. Treću sezonu Foxove znanstveno fantastične serije obilježilo je nevjerojatno iritanto presjecanje pauzama, bejzbolima, američkim praznicima i tako je ubilo odličan kreativni moment koji je serija konačno počela stvarati. Nakon dosadnjikave prve, neujednačene druge, treća sezona konačno ispunjava sve kvalitetne norme i podsjeća na najbolja vremena X-Filesa i Losta.

Osma epizoda, nazvana “Entrada”, predzadnja je prije zimske pauze, ali i predzadnja koja će se emitirati u terminu četvrtkom. Kao što smo već i pisali, Fringe je prebačen na petak, gdje će polako umirati do kraja ove sezone čekajući čudo, koje se sasvim sigurno neće dogoditi.

Nikad slabije gledani, ali nikad kvalitetno bolji, Fringe pred sobom ima još tucet epizoda do kraja treće sezone, a mi vam toplo preporučijemo da ne propustite jednu od najboljih SF-ičnih serija u trenutnoj ponudi. Nekoliko trailera i sneak peek iz “Entrade” u nastavku teksta.

2 komentara
  • Navečer će se pogledati… stvarno sam žalostan tretmanom kakav je FOX priredio Fringu i to od prve sezone… ipak, nadam se čudu, Fringe mi je trenutno najbolja serija koju gledam, samo neka tako nastave :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861