Upoznajte boga svjetlosti – serijala.com
Trenutno čitaš
Upoznajte boga svjetlosti

Upoznajte boga svjetlosti

Nakon Kupida i Gladi, Supernatural u seriju uvodi još jedno mitsko biće. Baldur, također poznat i kao bog svjetlosti, pojavit će se u petoj sezoni, a prema Digital Spyju ulogu je dobio Adam Croasdell.

Fantastično je postati dijelom tako popularne serije i uzbudljivo je nalaziti se u američkoj areni. Radujem se izazovu,

rekao je britanski glumac rođen u Zimbabveu.

Adam je vjerojatno najpoznatiji po svojoj ulozi doktora Ala Jenkinsa u britanskoj sapunici EastEnders. Utjelovio je i različite likove u Smack the Pony a Sebastiana Montgomeryja odglumio je u The Chaseu. Adam se pojavio i u Holby Cityju, Peak Practiceu, London’s Burningu, Cat Among the Pidgeons, Ultimate Forceu, te The Prince and Me 3.

U nordijskoj mitologiji Baldur je sin Odina i Frigg, te ga se veže uz svjetlost zato jer je toliko pametan (bright) da iz njega isijava svjetlost. Također se veže uz ljepotu, ljubav i sreću, obožavaju ga i bogovi i ljudi i smatra se jednim od najboljih božanstava. Ne zna se još kako će Baldur biti predstavljen u Supernaturalu te koju će ulogu imati u Winchesterevoj borbi protiv Apokalipse.

Ujedno je objavljen i trailer naredne epizode koja se će emitirati nakon pauze 25. ožujka ove godine, a potom slijedi još 7 uzastopnih epizoda.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861