U pripremi britanski FlashForward – serijala.com
Trenutno čitaš
U pripremi britanski FlashForward

U pripremi britanski FlashForward

BBC kuha novu SF miniseriju naziva Paradox, o znanstveniku i detektivki koji se udruže kako bi spriječili globalnu katastrofu. Pritom, naravno, koristeći se tragovima iz budućnosti.

Miniserija će trajati ukupno pet sati, a uloge čine Tamzin Outhwaite kao detektivka Rebecca Flint te Emun Elliot kao dr. Christian King.

Radnja? Nakon što iz svemira stigne hrpa slika direktno u Kingov laboratorij, on shvaća da je svijet suočen sa razarajućim događajem – koji se još nije dogodio. Udruži se sa Rebeccom te zajednički nastoje povezati dijelove slagalice o tome što će se zapravo dogoditi i kada, te da li to mogu spriječiti.

Serija će navodno biti dijelom policijska drama, dijelom fantastika:

Želimo nešto drugačije od tipičnog istraživanja zločina koji se dogodio. Okrenut ćemo radnju naopako – policijska ekipa već će unaprijed znati koji će se zločini i nesreće dogoditi u budućnosti.

A da serija sadrži i znanstvene elemente koji će držati vodu, pobrinut će se angažirana astrofizičarka koja će savjetovati o teorijama iza naslovnog paradoksa serije. Datum emitiranja još se ne zna.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861