Trailer: The Walking Dead u petoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Walking Dead u petoj sezoni

Trailer: The Walking Dead u petoj sezoni

Kao i svake godine, na Comic Conu je objavljen prvi pravi trailer za nadolazeću sezonu The Walking Deada. Producenti su izjavili kako će ova sezona biti puno bliža stripu prateći Ricka i ekipu u potrazi za lijekom za zombie apokalipsu.

Kao što smo to već opisali u osvrtu na kraju četvrte sezone, Rick i kompanija su se našli u Terminusu, koji je navodno trebao biti utočište za preživjele. Ali stvari su pošle po zlu pa su svi na kraju završili u napuštenom vagonu, zatočeni od strane kanibala iz Terminusa. U traileru otkrivamo mnoge spoilere za petu sezonu i odgovore na neka vruća pitanja.

Prije nekoliko tjedana objavljen je kratki sneak peek, gdje vidimo Carol, Tyreesa i Judith kako bježe od walkera prema Terminusu. Bob u međuvremenu pokušava nagovoriti Garetha, vođu kanibala u Terminusu da krenu prema Washingtonu u potrazi za lijekom, ali, naravno, Rick ne može podnijeti da je netko glavni umjesto njega pa okrene cijelu svoju ekipu protiv Garetha.

Peta sezona dolazi 12. listopada. Kao i prethodne tri, bit će razlomljena na dva dijela od osam epizoda, sa drugom polovicom planiranom za zimski dio sezone. Michael Cudlitz iz Southlanda jedan je od glavnih novih likova kao bivši vojnik u potrazi za lijekom protiv pošasti zombija.

Pročitaj još

https://www.youtube.com/watch?v=RpGkR5DiH74

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861