Osvrt: The Walking Dead — Jeste li gledali najgledanije finale? – serijala.com

Osvrt: The Walking Dead — Jeste li gledali najgledanije finale?

Finale četvrte sezone je iza nas, a The Walking Dead je i dalje popularan kao nekad. Još i više.

 1. Stipica Grgic says:

  Ne!
  Dosadno!

 2. kinggo says:

  meni je bilo OK, kao i citava sezona i ove 3 prije.
  I ako se ne varam, jos u prvoj sezoni kad su dosli u CDC smo saznali da svi nose zarazu.

 3. gormar says:

  Ja gledam redovito—navukao se i nemrem sada prestati……

 4. Vlays says:

  Više sam očekivao od finala. Valjda zbog tolikog hypea na netu i Twitteru. Na kraju od cijele epizode dobro je bilo samo kad su Ricka i ekipu napali oni Claimed likovi i naravno kraj kad dođu u terminus. One retrospektive sa Hershelom su stvarno nepotrebne u finalu. Enivej, znao sam da se neće riješiti sve i da mora ostati neki cliff hanger ali ovo je bilo baš mlako za finale sezone. Mid season finale je bilo jače.

 5. Josko says:

  Čudno finale svi likovi prezivjeli! Očekivam da će netko od main casta bit pojeden od kanibala u premjeri 5 sezone mozda Glenn od ostali prvo Sasha pa Tara. Sljedeca sezona bi isto mogla bit zadnja za Daryla.. Serija prati neke koncepte stripa a u stripu nisu jos dali razlog zaraze ili postojanje ljeka za prezivjele ljude bazira se samo na prezivljavanje apokalipse. Mozda kad zavrsi strip ubace te razloge u seriju..

 6. antejecar says:

  Kada mi je prošlo lito u razgovoru o breaking badu koja je bila odlična kolega spomenija jeli gledan the walking dead nisan ima pojma šta je to, kad san ga pita o čemu se radi i kad mi je spomenija zombije odlucija san da neću gubit vrime na to, ali reka mi je da je serija dobra i da pogledan prvu epizodu i da odlučin, otada mi je to jedna od drazih serija koje još uvik traju, a sta se tiče ove sezone otkad su napustili zatvor pa do zadnje epizode je bilo uglavnon dosadno, ali sad očekujen nove dobre zaplete, inače serija je skroz dobra, šta i koji likovi će bit u spin offu jeli se već zna?

 7. Pera Detlić says:

  smaraju mnogo, puste po 5-6 epizoda pa se ceka po godinu dana na druge epizode!!!

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *