Trailer: The Gifted od jeseni na Foxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Gifted od jeseni na Foxu

Trailer: The Gifted od jeseni na Foxu

Još jedna Marvelova serija osvjetljavat će dnevne boravke od ove jeseni. Fox je naručio seriju koja je, prije nego što je dobila naslov The Gifted, bila poznata kao “X-Men TV pilot” – ne skrivajući baš karte u rukavu.

The Gifted prati Kate (Amy Acker) i Reeda Stewarta (Stephen Moyer), roditelje koji otkrivaju da su njihova djeca (Natalie Alyn Lind i Percy Hynes) mutanti. Obitelj je prisiljena ići u bijeg od Vlade koja provodi stroge zakone protiv mutanata i susreće se s podzemnim pokretom otpora, kojeg vodi mutant Sam (Blair Redford). Kao poveznica s filmskim svemirom (X-Men: Days of Future Past) je robotska vojska Sentinela koja, pod sponzorstvom Vlade, hvata prljave mutante. Do kraja vijesti deklinirat ćemo riječ “mutant” kroz sve padeže.

Lauren Shunner Donner izvršna je producentica serije, Bryan Singer je režirao pilot epizodu, a Matt Nix (Burn Notice) preuzet će mjesto showrunnera. Trailer izgleda krajnje generično, ali ima Amy Acker, a sve što ima Amy Acker ima bar jednu epizodu kredita kod Serijale.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861