Trailer: The Foundation stiže za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Foundation stiže za mjesec dana

Trailer: The Foundation stiže za mjesec dana

Samo mjesec dana prije premijere Foundationa Apple je napokon predstavio punokrvni trailer za svoju adaptaciju popularnih romana Isaaca Asimova. The Foundation je svoju premijeru trebao imati nešto ranije, ali pandemija koronavirusa zaustavila je produkciju serije na nekoliko mjeseci.

The Foundation je epska saga o Zakladi (Fondacija), izgnanicima koji otkrivaju da je prkos jedini način da se Galaktičko Carstvo spasi od uništenja.

Lee Pace (Halt and Catch FirePushing Daisies) utjelovit će Brothera Daya, trenutnog cara galaksije, a Harris (The Terror, The Expanse, Mad Men) će igrati genijalnog matematičara koji otkriva istinu o propadanju Carstva, Harija Seldona. Seriju će za Apple TV+ raditi David Goyer, Josh Freidmann i Skydance TV. Apple je naručio deset epizoda za prvu sezonu čija će premijera biti 24. rujna. Apple TV+ još uvijek nije dostupan hrvatskim pretplatnicima, a od mitinga između šefa Applea Tima Cooka i šefa hrvatske Vlade Andreja Plenkovića prošlo je već skoro dvije godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861