Trailer: Piranhaconda je tipičan Syfyev miks trasha i još malo trasha – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Piranhaconda je tipičan Syfyev miks trasha i još malo trasha

Trailer: Piranhaconda je tipičan Syfyev miks trasha i još malo trasha

Objavljen je prvi trailer za nadolazeći Syfyev “originalni film” Piranhaconda, koji sadrži apsolutno sve što biste očekivali i željeli od takvog naslova. Ultra-jeftina produkcija, užasno glupi dijalozi na razini malo lošijeg pornića, polugole djevojke, hrpetina komičnog nasilja i krvi, smiješno jeftini vizualni efekti na razini Tamagochija te, naravno, neka golema i opasna beštija koja je kombinacija ionako opasnih beštija. U ovom slučaju — strah sije križanac piranje i anakonde.

I čak ako ste fanovi aktualnih Syfyevih serija, ovo nema veze s time, jer mreža je zapravo poznata po takvim idiotsko-genijalnim filmovima, tipa lanjski Sharktopus, pa Dinoshark, Dinocroc, Frankenfish… Mutantski križanci raznih predatorskih životinja su svojevrsna polu-legenda na toj mreži. Ako volite organizirati filmske večeri s prijateljima, bilo koji od ovih je genijalna stvar za kolektivnu zajebanciju. Neke od njih — uključujući Piranhacondu — producira Roger Corman, “kralj B-filmova”, čovjek koji je lansirao karijere Jamesa Camerona, Francisa Forda Coppole, Jacka Nicholsona i Martina Scorsesea.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C4EZVtn5kLI[/youtube]

(u ostalim, usputnim vijestima s mreže, ljetne serije Warehouse 13 i Alphas krenut će u četvrtu, odnosno drugu sezonu 23. srpnja)

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861