Trailer: Maisie Williams u devetoj sezoni Doctora Who – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Maisie Williams u devetoj sezoni Doctora Who

Trailer: Maisie Williams u devetoj sezoni Doctora Who

Stiglo je i to vrijeme u godini kad nam Comic-Con opet daruje novosti, trailere, a nekad i cijele epizode novih jesenskih serija. Prvi je dan prošao sa nekoliko velikih vijesti, a jedna od njih je trailer za novu sezonu Doctora Who te njezin datum premijere, 19. rujna. Deveta sezona će imati 12 epizoda, plus božićni specijal.

Capaldi i Coleman ostaju u glavnoj postavi, dok u traileru vidimo povratak nekih starih čudovišta i zlikovaca kao što su Daleks, Zygons i ženski Master, tajanstvena Missy koju smo u potpunosti upoznali u finalu osme sezone. Uloga Missy je dodjeljena Michelle Gomez čiji je povratak najavljen već za početak sezone, ali s malim promjenama. Potvrđen je i povratak Jemme Redgrave (Kate Lethbridge-Stewart) te Ingrid Oliver (Osgood), iako je sudbina njenog lika bila prilično čvrsto određena prošle godine.

Kao pojačanje im dolazi Maisie Williams, čija uloga još nije potvrđena, već se čuva u tajnosti, no znamo da će se pojaviti u dvije nove epizode. Tijekom prezentacije Moffat nije govorio ništa o radnji ni o novim čudovištima koja se pojavljuju u traileru, ali je zato pričao o mogućnosti uvođenja ženskog Doktora, no samo ako se nađe prava glumica. Pričalo se je i o mogućem crossoveru sa Sherlockom (kojeg najvjerojatnije neće biti) i o dovođenju još nekih likova iz Doktorove prošlosti.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861