Trailer: His Dark Materials — treća sezona dolazi za mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: His Dark Materials — treća sezona dolazi za mjesec dana

Trailer: His Dark Materials — treća sezona dolazi za mjesec dana

Nakon što su drugu sezonu serije sažvakali razni problemi s pandemijom koronavirusa, HBO i BBC su napokon najavili i posljednju sezonu His Dark Materials koja će svoju premijeru imati u prosincu.

Serija prati Lyru, naoko običnu, ali hrabru djevojčicu iz drugog svijeta. Njezina potraga za otetim prijateljem otkriva mračnu zavjeru koja uključuje ukradenu djecu i pretvara se u potragu za poimanjem misterioznog fenomena zvanog Prašina.

Adaptacija istoimene nagrađivane trilogije Philipa Pullmana koja se smatra modernim remek-djelom maštovite fikcije, “Njegova mračna građa” prati Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru mladu ženu iz drugog svijeta. Lyrina potraga za otetim prijateljem otkriva mračnu zavjeru koja uključuje ukradenu djecu i pretvara se u potragu za poimanjem misterioznog fenomena zvanog Prašina. Dok putuje svjetovima, uključujući i onaj koji nam je poznat, Lyra upozna odlučnog i odvažnog dječaka po imenu Will. Zajedno susreću izvanredna bića i opasne tajne, a sudbine i živih i mrtvih u njihovim su rukama.

Treća sezona svoju će premijeru imati 5. prosinca na HBO Maxu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861