Trailer: Fear the Walking Dead se vraća krajem kolovoza – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Fear the Walking Dead se vraća krajem kolovoza

Trailer: Fear the Walking Dead se vraća krajem kolovoza

Nakon što je AMC više puta isprobao vrlo profitabilan način presijecanja sezona na pola kako bi uhvatio više zarade i poštedio glumce brige oko sklapanja ugovora za nadolazeće sezone, isto je primijenio i na svojoj najnovijoj uspješnici.

Fear The Walking Dead je u svojoj kratkoj prvoj sezoni živio na slavi svog izvornika, dok se ove godine polako počeo izdvajati kao serija koja zasebno može biti vrlo zabavna i kvalitetna. Iako se o kvaliteti može raspravljati, popularnost spin-offa ne opada, a na ovogodišnjem Comic-Conu je objavljen i trailer za ostatak sezone s premijerom 21. kolovoza.

Radnja serije se brzo preselila iz Kalifornije u Meksiko gdje glavni likovi traže utočište, a jedan od glavnih glumaca, Cliff Curtis, je, potvrdivši to, istaknuo kako nas do kraja sezone očekuje nekoliko bitnijih smrti. S druge strane, Fearu se pridružila Danay Garcia (Prison Break) čiji će lik većinu epizoda provesti s Nickom na njegovom duhovnom putovanju prema Tijuani te naposljetku i kampu La Colonia.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861