Trailer: Ezekiel i Negan u sedmoj sezoni The Walking Deada – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Ezekiel i Negan u sedmoj sezoni The Walking Deada

Trailer: Ezekiel i Negan u sedmoj sezoni The Walking Deada

Nakon što je finale šeste sezone najpopularnije serije na televiziji ostavilo fanove u šoku i bez odgovora na veliki cliffhanger, trailer za nadolazeću sezonu otkriva mnogo zanimljivih glumačkih dodataka, no ne i identitet Neganove žrtve.

Naime, zadnja scena je predstavila jednog od dugo očekivanih negativaca iz stripova — Negana — kojeg glumi izvrsni Jeffrey Dean Morgan te uvela gledatelje u novo poglavlje serije bazirane na istoimenom stripu. Mjesecima se nagađalo (i nagađat će se) koga je zapravo Negan ubio svojom čuvenom palicom koju je prozvao Lucille. Za odgovore ćemo se morati strpiti do 23. listopada što je najkasniji datum premijere za seriju još od prve sezone, dok samu epizodu autor serije naziva fantastičnim početkom fantastične sezone.

Trailer nas upoznaje s još jednim bitnim likom iz stripova, kraljem Ezekielom koji će i u seriji sa svojim tigrom Shivom voditi zajednicu The Kingdom te se udružiti s Rickom i ekipom protiv zajedničkom neprijatelja Negana. Za Ezekiela je odabran nešto mlađi glumac Khary Payton uzimajući u obzir da je u stripovima 60-godišnjak.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861