The Witcher: Netflix okvirno potvrdio 2020. za godinu premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Netflix okvirno potvrdio 2020. za godinu premijere

The Witcher: Netflix okvirno potvrdio 2020. za godinu premijere

Zanimljive vijesti s Netflixa dolaze u obliku novih informacija oko već naručene ekranizacije popularnog serijala “fantasy” knjiga, kasnije i videoigara, The Witcher.

U knjigama poljskog autora Andrzeja Sapkowskog “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je već spomenuti – odličan i iznimno popularan serijal video igara poljskog studija, CD Projekt RED.

Prva sezona preuzet će radnju iz prve dvije knjige, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a sama serija trebala bi se pojaviti na Netflixu tek 2020. Naručeno je osam epizoda, a serija će se snimati u istočnoj Europi, poglavito u Poljskoj. Autorica serije, showrunnerica i scenaristica prve epizode je Lauren Schmidt Hissrich (The West Wing, Parenthood).

Komentari (1)
  • Ko ce izdrzati tolko,doduse to je siguran znak da ce serija biti odlicna,da ima 8 epizoda ali bice bez odugovlacenja,a ne treba zaboraviti da je to netflix oni objave odmah celu sezonu, dakle bindzovanje :)!
    Sa nestrpljenjenjem ocekujem casting!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861