The Witcher: Netflix je naručio i drugu sezonu koja dolazi 2021. – serijala.com
Trenutno čitaš
The Witcher: Netflix je naručio i drugu sezonu koja dolazi 2021.

The Witcher: Netflix je naručio i drugu sezonu koja dolazi 2021.

Samo mjesec dana do premijere prve sezone Netflix je odlučio podariti i drugu sezonu Witcheru i tako pred početak emitiranja pokupiti još malo dobrog PR-a. Snimanje prve sezone završeno je još u lipnju, a posljednjih mjeseci traje rad na postprodukciji. Netflix je još u srpnju iskoristio priliku na Comic-Conu predstaviti prvi duži pogled na svoju adaptaciju popularnih knjiga Andrzeja Sapkowskog, a Halloween nam je donio i posljednji trailer.

U knjigama spomenutog poljskog autora “witcheri” su lovci koji razvijaju nadnaravne sposobnosti u mladoj dobi za borbu sa smrtonosnim čudovištima, a njegove kratke priče i romani bave se “witcherom” Geraltom. Sama saga iznjedrila je iznimno popularan serijal video igara poljskog studija CD Projekt RED. Serija će se oslanjati na knjige, a sigurno smo da će i serijal video igara zaraditi nekakav spomen unutar epizoda.

Prva sezona preuzet će radnju iz prvih dvaju knjiga, “The Last Wish” i “Sword of Destiny”, a za nju je naručeno osam epizoda. Superman, Henry Cavill, utjelovio je glavnog junaka serije — Geralta. Yennefer je utjelovila Anya Chalotra, a Freya Allen će odigrati Ciri. Prva sezona Witchera stiže 20. prosinca.

Pročitaj još

Lauren Hissrich, showrunnerica serije, je u izjavi koju je prenio IGN spomenula kako je sretna zbog obnove za drugu sezonu i da već isplanirano imaju sedam sezona serije. Mi, naravno, to smatramo bedastim jer serija je živi organizam i planirati nešto toliko unaprijed nije baš jako dobro. No, nema veze. Snimanje na drugoj sezoni počet će rano sljedeće godine, a premijera se očekuje u 2021.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861