The Walking Dead: Prvi trailer i detalji za desetu sezonu te filmove o Ricku Grimesu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: Prvi trailer i detalji za desetu sezonu te filmove o Ricku Grimesu

The Walking Dead: Prvi trailer i detalji za desetu sezonu te filmove o Ricku Grimesu

Uz obnovu spin-offa, AMC je na Comic-Conu predstavio i trailer za nadolazeću sezonu matične serije te se osvrnuo na brojna pitanja fanova o desetoj sezoni te najavljenim oproštajnim filmovima o Ricku Grimesu.

Najveća vijest stiže u obliku veliku promjene u glumačkoj postavi. Nakon Andrewa Lincolna, kružile su glasine da seriju napušta i Danai Gurira koja je od treće sezone preuzimala ulogu Michonne, da bi na Comic-Conu glumica službeno najavila kako će joj deseta sezona serije ujedno biti i posljednja. Sudeći po traileru, sezona neće manjkati Michonne u akciji što bi značilo da će The Walking Dead jednom od svojim najpopularnijih likova pružiti prikladan odlazak.

Ovo će biti prva sezona bez Andrewa Lincolna, ali i bez Lauren Cohan koja je napustila ulogu Maggie nakon osam sezona kako bi se fokusirala na svoju novu seriju Whiskey Cavalier na ABC-u. Ali, serija je u međuvremenu otkazana nakon prve sezone i postala još jedna stvar na Cohanicijoj listi loših karijernih odluka. ALI, na njenu sreću, showrunneri Živih mrtvaca ipak nisu zlopamtila pa će učiniti sve što je u njihovoj moći da vrate lik Maggie u seriju.

Premijera je zakazana za 6. listopada što ju čini najranijom premijerom sezone The Walking Deada dosad.

Ali to nije sve! Jedna od najpopularnijih serija na televiziji je u svom desetogodišnjem životnom vijeku izgradila oko sebe pravu malu franšizu te teži proširivanju iste. Prvi korak je već napravljen najavom drugog spin-offa prije tri mjeseca, odnosno treće serije smještene u istom zombie post-apokaliptičnom univerzumu. Naziv serije još uvijek nije poznat, no datum premijere je okvirno postavljen na proljeće 2020. godine te je naručeno ukupno deset epizoda, više nego što su prethodne dvije serije imale u svojim debitantskim sezonama.

Novu seriju bi predvodile dvije mlade protagonistice koje su rođene i odrasle u post-apokalipsi, što bi po svemu sudeći smjestilo spin-off godinama nakon matične serije. Autori su Scott M. Gimple, showrunner kasnijih (čitaj: lošijih) sezona The Walking Deada, te njegov dugogodišnji suradnik Matthew Negrete. Što se tiče glavnih uloga, na Comic-Conu je otkriveno nekoliko imena među kojima je najzvučnije Annet Mahendru (Nina Sergeevna, The Americans).

Uz tri serije, franšiza bi se nakratko preselila i na filmsko platno. AMC je na Comic-Conu predstavio kratki teaser za nadolazeće neimenovane oproštajne filmove s Rickom Grimesom koji ne govori apsolutno ništa novo. Znamo da će ih biti tri, bit će prikazani isključivo u kinima, okvirne datume premijera nemamo, kao ni imena glumaca uz Andrewa Lincolna. Teaser pogledajte ispod ako vam išta znači.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861