The Walking Dead: Povećana treća sezona, plus najava nastavka druge – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead: Povećana treća sezona, plus najava nastavka druge

The Walking Dead: Povećana treća sezona, plus najava nastavka druge

Nakon što je The Walking Dead već ranije obnovljen za treću sezonu, AMC je jučer najavio da će iduća sezona imati 3 dodatne epizode, ukupno 16, dakle. Deset više od kratke prve sezone i tri više od aktualne, druge.

Prilično logično, obzirom da je The Walking Dead uvjerljivo najgledanija serija na kabelskoj (u 18-49 demografiji) – trenutno, ali i u povijesti kabelske televizije. Treća sezona emitirat će se u posljednjem kvartalu ove godine, pretpostavljamo ponovo oko listopada, a ponovo će biti razlomljena na dva dijela.

Frank Darabont, bivši showrunner serije, koji je prije početka nove sezone dobio otkaz, nedavno je za Ain’t it Cool News opisao ideju koju je imao za prvu epizodu druge sezone. Umjesto glavnih likova, epizoda bi pratila vojnika kojeg je Rick pronašao mrtvog u tenku u Atalanti, na kraju prve epizode serije. Dobili bismo više informacija prvim danima širenja epidemije, a epizoda bi završila  njegovom smrću te Rickovim dolaskom u tenk. Glen Mazzara, aktualni showrunner, kazao je da se odustalo od te ideje kako se nastavak na prvu sezonu ne bi dodatno odugovlačio, te se želio čim prije posvetili glavnim likovima.

Serija je na pauzi još od studenog, ali drugi dio druge sezone nastavlja se 12. veljače. Iduća epizoda nazvana je “Nebraska”, a AMC je već ranije objavio nekoliko najava i sneak peekova iz epizode, zajedno sa službenim posterom.

The Walking Dead

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V0Peldz0-uY[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oy7NxibTosE[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SvdnHJtT1w8[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nynzywtq6O4[/youtube]
12 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861